@majo16 nepochopil si. tú rodinu odsudzujem, avšak táto diskusia je jasne rasistická, pretože odsudzuje VŠETKÝCH Rómov a v tom je rozdiel. okrem toho mi je vopred jasné, že sa tu zosypú rasistické príspevky.
@grietusha nie je to myslené rasisticky, i keď to tak možno zneje. ide o to že tie peniae idú len na neprispôsobivých.. a vlastne načo im niečo dávať, ved sú rovnakí ako my, tak nech aj oni rovnako makajú..
@grietusha doprial by som ti aby si si tých smradov riadne užila.A najlepšie by bolo keby sa taká banda prisťahovala niekam blízko teba aby sa ti konečne otvorili oči,pretože čo dokážu oni to sa nedá ani opísať.Poznám aj ja slušných cigáňov ale 99,9% cigánskej populácie sú len paraziti ktorí našu spoločnosť len vyciciavajú.Mohli sme si žiť ako Gréci keby sme nemuseli živiť túto verbež.
jezis maria, ja chytam take nervy, ked take daco vidim !!!! a komentare policajtov, ze zvyknite si ????? prosim ?!?!? by som dotycneho fizla chcela vidiet zit vedla nich rok, a buchacku by pouzil po pol roku..hentak zit ??
Cigáni sa premnožujú (tí necivilizovaní) a bieli sa zase riedia - čoraz viac sa naháňajú za kariérou a nechcú deti alebo sa zo Slovenska sťahujú do zahraničia za lepšími platmi a lepším životom. Z toho vyplýva že bielych tu bude stále menej a cigánov stále viac, až postupne na nich nebude mať kto robiť, všetci bieli pozostalí sa odsťahujú a zostane to tu ako gypsy štát kde poskapínajú od hladu pokiaľ sa nenaučia pracovať.
(Predpokladám že slušní rómovia s aodsťahujú spolu s bielymi)
@grietusha ono musiis si uvedomit ze roomska otaazka je vaazny probleem... ved ich je uz cez pol milioona... uznaavam, ze skatulkovanie je zlee.... ale 90% roomov suu takzvanyy neprispoosobivyy a je to kurevsky velkyy probleem....
uz si rozmyslala kolko by sme usetrili keby sme nemuseli prispievat na tych co znasilneli par deti, zabili par ludi a zbili par ludi? (pre tych co stale nevedia o com rozpravam je to vazenie) zivot je uz taky....aj v kaliforni radsej krmia zraloky kilami masa akoby to vsetko investovali do chudobnych krajin. :/
Ved to je fajn, ze im europska unia (nie Slovensko!) vyclenilo tie peniaze na integraciu... na skoly, a podobne, nie? Mozno sa konecne trochu nieco zmeni, lebo treba zmenit tie decka... stareho / dospeleho cloveka nezmenis, ked je na neaky zivotny styl zvyknuty... ale dieta ano...
A btw... vsetci pisu, ze tie peniaze idu od nas, z dani a podobne... tak pochopte, ze tie peniaze idu z velkej väcsiny od danovnikov v Nemecku, Francuzsku, Britanie, atd... takze tolko k tomu...
Ako aj ja by som uvital byt ale ide tu o romsku problematiku, a su s tym problemy... tak to treba riesit... odkladanim sa nic nevyriesi.
@grietusha pri tejto teme sa nemozeme hrat na rasizmus a nerasizmus ...pretoze takym sposobom sa to nikdy nevyriesi .... samozrejme su slusni cigani ... je ich asi 20% ale oni si ziju pokojny zivot ako kazdy iny .... na takych aky su vo videu treba tvrdo zakrocit .... myslim vo Svajciarsku je zakon ze ak nemas odpracovanych urcity pocet rokov tak nedostanes podporu a hotovo ..... neviem preco ich SLovensko podporuje ... ak by sme aj my mali taky zakon tak by sme z tych 200 mil.€ usetrili 150 mil. €.
dosť mám nervy keď to čítam... bývame v bytovke a cigánske rodiny tu bývajú tiež... niektoré slušne ale väčšina detí a mladých rozmaznaných pubertiakov si tu robí bordel... to nehovorím o okolí bytovky... nie je to tu najčistejšie... mali sme tu aj pekné ihrisko, večne tam pijú. dala sa nová šmýkačka a do týždňa bola zlomená, doslova "odtrhnutá" a zničená. tiež ničia dvere, ktoré boli na zamykanie, strkajú zápalky, pretože im je ľúto vyhodiť pár eur aby si dali rozrobiť kľúče, tiež keď si už pekne vchod "otvoria" tak pijú a robia bordel na poschodiach, do 2 rána je tu hluk, niektorí tu rovno prespia na schodoch, veď načo im ísť domov... poprípade schody slúžia aj ako "hodinový hotel" pre niektorých nedočkavcov, ničia výťahy - namaľuje sa, doslova do pár hodín je už popísaný, poškriabaný nadávkami, poniektorí majú aj psíkov, niekedy je vo výťahu aj našťané... takže tak... bývanie je skrátka "fajn".................
ešte... rasizmus, nerasizmus toto nie je o tom...ide len o slušnú výchovu a trocha úcty voči ostatným susedom... len trocha... zdravého rozumu alebo ako to povedať... nehádžem všetkých do jedného vreca ale je to predsa len taká mentalita a ľutujem tie deti, ktoré majú za "vzor" takých, akí sú napríklad na tom videu... čo z takého človeka potom vyrastie?... na stranu druhú moja kamarátka má napríklad podobný problém na sídlisku, lenže tam robia bordel "tí bieli" keď už by to niekto chcel takto škatuľkovať... tiež to nie je nič príjemné
Najhorsie je to,ze ludia uz maju svoje predsudky ako keby zadefinovane v genoch,vidi cigana/roma,uz sa tahaju od nich.Pritom nas posudzuju len podla tej drvivej asocialnej a zaostalej vacsiny,ktoru aj v mediach prezentuju najviac a ludia si vdaka tomuto vytvaraju hned negativny obraz o kazdom ciganovi.Ja taktiez ostro odsudzujem sposob zivota akym ta vacsina zije,a trapi ma to,ze viacej neukazuju sposob zivota tych slusne zijucich,a osobne poznam kopu kopu takych,ktori ziju kulturnejsie a cistejsie,ako mnoho neromov. Peniaze,ktore sa na tuto problematiku vyclenuju z kadejakych fondov EU atd sa stracaju roky rokuce nevedno kam,zialbohu.
A uplne suhlasim s nazorom,aby bol kazdy v state posudzovany rovnakym metrom a nebol zvyhodnovany.Nam taktiez nikto nic zadarmo neda ani nedal
100 krát to tu bolo preberané! Ja čakám kedy už niekto napíše kedy už sa začne niečo diať s kriminalitou na slovensku, prečo mafiáni behajú po slobode a dávajú sa nízke tresty??? Cigáni boli, sú aj budú problém ale prečo nezačneme čistiť vo vlastných radoch? ja osobne poznám veľmi slušných cigáňov čo platia, robia, majú sa dobre.... ale kazí im povesť väčšina! nech sa v PRVOM RADE dá slovensko do poriadku a potom nech riešia niečo takéto! mať tu americké zákony a schopných politikov a všetky problémy sú vyriešené!!!
A ja sa pytam tuto spoludiskutujuci, ze kedy vybehnete do ulic a začnete protestovať? NIKDY! Lebo sme posrany Slovaci, ktory radsej este viacej ohne chrbat a necha sa bičovať, tak to je!
@grietusha pozri ale obrovska vacsina je taka, takze snad tu nebudeme pisat mena tych dobrych, ze ich sa to netyka. Vo vseobecnosti su cigani spiny a nie je to ani trochu rasisticke
@ziggy97 pravda, ale aspon naveky od nich pokoj. aj tak potom na tych kktov minieme ovela viac! radsej jednorazovo a už navždy, a budu mať zakazane chodiť na SR. alebo ja som ešte rozmyslala o nejakom zakone, ze mozu mat najviac jedno dieta (ako v cine), urcite ich to nezllikviduje, minimalne by ich mohlo byt menej
@hetfield mal si sa narodit ako cigan ,a neviem ci by si mal taky isty nazor,a co ludia ktori za to nemozu ,ziju tak isto ako vsetci normalny ,ale aj napriek tomu nemozuzmenit farbu pleti a stale na nu doplacaju,lebo slovaci su farboslepi,cigan sa moze spravat a zit najslusnejsie ako moze ,ale aj tak stale bude pre okolie len spinavi cigan.Tu nikto nerozlisuje dobrych a zlych ,len bielych a ciernych.Hamba ciganom ktory sa nechcu zmenit a viest slusny zivot,ja sam som si z nimi zazil viac ako dost,ale preco hanit vsetkych,kolko neromov zije horsie ako slaby priemer romov.A k Indii.. Slovensko.to su poliaci,cesi,ukrajinci a madari ,cigani kolko je tu slovakov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A to bývam len jednu dedinu od malaciek, a tý rómovia mali bývať u nás v dedine ..
@camilla
Ale ja mám takú teóriu:
Cigáni sa premnožujú (tí necivilizovaní) a bieli sa zase riedia - čoraz viac sa naháňajú za kariérou a nechcú deti alebo sa zo Slovenska sťahujú do zahraničia za lepšími platmi a lepším životom. Z toho vyplýva že bielych tu bude stále menej a cigánov stále viac, až postupne na nich nebude mať kto robiť, všetci bieli pozostalí sa odsťahujú a zostane to tu ako gypsy štát kde poskapínajú od hladu pokiaľ sa nenaučia pracovať.
(Predpokladám že slušní rómovia s aodsťahujú spolu s bielymi)
A btw... vsetci pisu, ze tie peniaze idu od nas, z dani a podobne... tak pochopte, ze tie peniaze idu z velkej väcsiny od danovnikov v Nemecku, Francuzsku, Britanie, atd... takze tolko k tomu...
Ako aj ja by som uvital byt ale ide tu o romsku problematiku, a su s tym problemy... tak to treba riesit... odkladanim sa nic nevyriesi.
A uplne suhlasim s nazorom,aby bol kazdy v state posudzovany rovnakym metrom a nebol zvyhodnovany.Nam taktiez nikto nic zadarmo neda ani nedal