Chcem len zistiť, koľko používateľov birdzu sa hlási k rómskej rase, teda ak je tu vôbec niekto taký. (Za týmto fórom nehlľadajte nič rasistické, hoci som trocha rasista)
Prídeš ma biť, či zbúchaš tankovú jednotku a prídeš ma pozrieť do Prievidze?
Vieš čo, moj pekný, "trochu rasista" prajem Ti do života len to najlepšie, do týždňa nech Ti necheť na kokote narastie, a aby ťa čo najskôor obkreslil policajt bielou kriedou za to že si taký prijebaný že keď zomrieš ťa na Gašparovičovu žiadosť pochovajú vedľa cintorínu aby si nerobil hanbu normálne zmýšľajúcim ľuďom.
Soy, nech šetky rakle čo posudzujú rasu schaluje bermudský trojuholník!!
@freedomko akoze sorry, ale volanie na admina aby toto foorum zrusil, je uubohee.... priide mi to takee obycajnee bonzovanie-udavanie..... a toto foorum pravidlaa foora neporusuje!!!!
@schizoofrenik su zabil teraz ale nie som rom ale dobre si mu dal poznam mexikancov par indianov a vsetci su v poho ked ma niekto vychovu a nejaky rozum je jedno ci je rom ci hoci kto a tento trosku rasista prajem nech ta stretne skupinka negrov a vycvicia ta ako treba
ja že sme jedna rasa... že ľudia sa to volá. myslela som, že väčšina homo sapiens chápe čo znamená ľudská rasa O.o a nadávajú tomu aj plemeno alebo pokolenie človeka občas. toľko nadávok to má.
@jurino555 to je zaujimave, ze sa hnevas na "trosku rasistu" a prajes mu, aby ho stretla skupinka "negrov" a vycvicila ho... myslis, ze takemu cloveku to pomoze zbavit sa rasizmu? lebo ja nie, to po prve a po druhe, tvoj prejav tiez nevyzeral prave tak, ze by ti bol rasizmus uplne cudzi
to slovicko negri som napisal skor ironicky, ja s rasizmom nemam nic spolocne ked ze zijem v USA tak sa stretavam so strasne vela ludmi ktory nie su biely a nevadia mi su fajn
@schizoofrenik@jurino555 u naas v dedine maame pomerne dost roomov, a to ICH správanie ma donuutilo byt tak trochu rasistom.... ja viem, ze suu aj normaalny roomovia... a z vaasho "vulgaarneho" spraavania som nuutenyy mysliet si, ze vy nieste inyy, ako tyych 80 percent(ako to uz len nazvat)- "neprisposobivych"... tolko moj skromny nazor....
@michallubusky mozno si len mylis rasizmus s nenavistou neprisposobivych ludi ver mi poznam skupinky, ktory su sice biely ale robia vatsi bordel ako cigan, cernoch , japonec, indian nie je cigan ako cigan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A čo teraz?
Prídeš ma biť, či zbúchaš tankovú jednotku a prídeš ma pozrieť do Prievidze?
Vieš čo, moj pekný, "trochu rasista" prajem Ti do života len to najlepšie, do týždňa nech Ti necheť na kokote narastie, a aby ťa čo najskôor obkreslil policajt bielou kriedou za to že si taký prijebaný že keď zomrieš ťa na Gašparovičovu žiadosť pochovajú vedľa cintorínu aby si nerobil hanbu normálne zmýšľajúcim ľuďom.
Soy, nech šetky rakle čo posudzujú rasu schaluje bermudský trojuholník!!