brrrrrrrrrrrrrr..........................nemecke sladkobolne grcky.................jak toto moze dakdo napisat....a ece na tom zarobit tazke prachy........sak po piatich minutach clovek vie...........aky bude koniec..............nemci nevedia robit filmy
nie ze by kupili poriadny film ale oni sa z takymito chujovinami zaoberaju..teta Pilcher tiez nemusela toho tolko napisat...a na markize zas ta Lindstromova..no hroza
pilcher si vymyslí tri postavy par zapletiek a tie zrejme neustále len vymiena v inom case . Velmi šikovné . potom len vymyslieť mená , ako penis , funa, romeo a prehodť písmená . to všetko hodím na papier spolu z ranným hovnom a prehnilým masom vydám ako super extra origios romantika.
Romanticke "dojáky" fakt otras.este tie z nemeckych krajin.oni ale ine filmy nevedia tocit.....nechat ich v tom.Ja nieco take nemozem pozorovat.1.strata casu 2.musim sa na tom uchcavat smiechom ked sa na to pozeram.jednoducho BLBOSTI!!
moja mam si nataca kazdy diel a minula na to uz milion kaziet. a ja viem ze to nikdy uz nebude pozerat lebo nevie zapnut video. ani ja neznasam nemecke serialy a filmy, okrem derika...toho mam rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Forum je na to aby sa kecalo,tak na to som tu nemusim to len citat,mozem sa aj vyjadrit,kde chcem,kedy chcem