neviem ci to poznate...ale ak nie tak vas oboznamim...ked je napr 21:21 ako bolo pred chvilou....tak sa vravi ze niekto na teba mysli...... cize ked budete vidiet daky cas ze napr 16:16...17:17... sup sup sem a hned to tu zapis....a mozes aj napisat ze kt
šmária keby toto bola pravda, tak na mňa permanentne niekto myslí ja mám také šťastie, že vždy, keď sa kuknem na mobil, koľko je hodín... tak tam je 11:11 alebo tak nejak
odvtedy, ked to mne a mojej kamaratke povedala dalsia kamaratka (ake komplikovane nemam pokoj, lebo ta prva kamaratka stale kuka no hodiny a potom je cela natesena, ze na nu nekdo mysli... a to lezie riadne na nervy..... Alebo horoskopy.... v kazdom je nieco ine a dokopy nic....
no tak to ja bežne ked sa pozriem na hodinky tak je tam 18:18;11:11 albo taktiež a to najčastejšie 22:22 ..dosť často tam býva nejaký taký čas a to že niekto na teba myslí no riadna sprostosť a ked máš písmeno ako x,q alebo y?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov