Rovný rovného si hlada???? Alebo aspon by to tak malo byt???
Podla mna muzi a taktiez zeny by si mali hladat rovnocenneho partnera. Lenze muzi nemaju absolutne sebakrtitiku a hladaju si partnerky na ktore absolutne nemaju a myslia si opak. Tym sa len strapnuju alebo vysokoskolsky vzdelany jedinec vo vacsine pripado
Si si vyskúšala byť mužom, aby si mohla toto napísať alebo ako ? Áno, niektorí sú parádne sebavedomí, ale poviem ti tajomstvo... väčšina vôbec nie je . A niektorí nemáme to sebavedomie skoro vôbec. To len, aby sme tu zase všetko nehádzali do jedného mecha.
Čo sa týka fyzickej krásy, je viac menej prirodzené, že pekní ľudia si hľadajú k sebe pekných ľudí, priemerní sa uspokoja s priemernejšími atď. Samozrejme svoju rolu môžu zohrávať aj faktory ako sú bohatstvo, sociálne postavenie či charizma. Súhlasiť sa dá aj s tým, že obvykle muži mieria všeobecne vždy o kúsok vyššie ako ženy, ktoré majú väčšiu tendenciu prispôsobiť svoj ideál aj k horšiemu, čo sa krásy týka.
S tým vzdelaním však nesúhlasím, absencia vš nemusí robiť automaticky priepasť medzi intelektom partnerov v takomto spolužití.
Este existuje taka vec ako laska, pri ktorej ta nezaujima ci mas vysokoskolske vzdelanie alebo iba zakladku, ale to by si ten pocit musela poznat, tymto pristupom ten cit nebudes v zivote poznat .... mas 23 skus prehodnotit svoje postoje, my fakt nemozeme zato ze ti nejaky muz ublizil
trafena hus vzdy zagaga, ze??? som sa dotkla vasho ega???? keby sa vas to netykalo tak by sa tu nikto neozyval, kazdy by chcel modelku ale ani jeden na nu nema
ani by som nepovedala. Ono ide skôr o to, že takého čo má extrémne sebavedomie, ktoré je postavené doslova na ničom a šriabe sa na úžasné ženy si ovela lahšie všimneš ako úžasného chlapa s menším sebavedomím. Jednoducho len preto, že na seba upozorňujú.
A k tej rovnocennosti. ako sa dá odhadnúť čo je rovnocenné pre mňa? to všetci máme na čele napísané bodové ohodnotenie krásy či čo?
k VŠ.... toto už dávno neplatí (a ani nikdy neplatilo, napr. z mojich rodičov je len jeden s vysokoškolským vzdelaním.... a všetko klape)
Na tie blbotiny sa ti vieš čo môžem ja si budem hľadať také dievča jaké chcem i keď budem Ing. tak určite nodsúdim nijakú babu zato že nemá VŠ. Radšej hlúpu a čestnú ako prechytralú zlatokopku . Nikdy sa nenechám pohltiť VŠ myslením riadim sa zdravým sedliackym rozumom.
@cajocky nie som jedina, co si to mysli feministka nie je len zena, ktora nenavidi muzov a snazi sa za kazdu cenu presadit svoje prava, ale aj zena s nafbytkom estrogenu, co ty zjavne si, inak by si sa nezaoberala podobnymi picovinami
@cajocky ja ze sa neobliekam ako dievca? preco milujem napr. cisto babske veci ako laky na nechty a make up ? (okrem aj tych chlanaskych veci) a mam snad uces na chalana? (sice kratsie vlasy na zenach sa mi velmi pacia, niektorym to sekne, len ja na to nemam strukturu, aby som nosila kratky uces)
ja viem, ze nie som typicka baba a ani nechcem byt (a sice nepoznam ziadneho chalana, ktory by ma bral ako chalana, aj keby to bolo za istych okolnosti lepsie,aspon by sa na mna nelepili ti, ktori ma vobec nezaujimaju ako osobnost), ty sama raz zistis, ze typicke zenske spravanie nie vzdy imponuje muzom ak teda nehladaju prestrogenovanu pipku akou si ty sama
prave typicke zenske spravanie imponuje muzom a nie spravanie ,,no co chalani ideme na pivo???" muzom sa na zenach paci prave ich zenskost. Ved si maj chalanov kamaratov ja ich mam tiez, ale nesnazim sa spravat ako oni. Uvedom si jednu vec mala by si sa zmenit pretoze muzoch s takym vyzorom nikdy nebudes pritahovat a aj ked tu teraz napises, ze ti to je jedno aj tak ti to nikdy nebude jedno. A nabuduce sa moja draha zdrz tej ,,feministky" ja si tu mozem pisat co chcem, ja nekomentujem ine fora ani tvoje tak si vyprosim aby niekto ako ty ma tu urazal a strapnoval
@cajocky ja nehovorim o zene, ktora sa sprava nacisto ako muz ale o takej, ktora aj okrem tej zenskosti sa napriklad zdiela aj muzske zaujmy a vzdy to je lepsie nez cisto zenska zena, s ktorou sa ani o autach neda bavit...neviem, ci to muzi vnimaju rovnako, ale mne by to vadilo ako chlapovi a pisala som, ze budem radsej, kebyze nepritahujem iste typy, co podla toho co pises sa mi zjavne dari, aj ked som taka chlapina, mozno je prave to na mne zaujimave, ze sa nechovam typicky zensky a vacsinna maju toho aj tak plne zuby
stale si budem mysliet, ze si feministka, lebo podobne veci rozoberaju feministky...oni ani sami nevedia, ze nimi su, lebo nedaju dopustit na chlapov, ale ked ich niecim vytocia, tak uz ich nenavidia vsetkych do jedneho a tebe asi nejaky ublizil, ako sa tu popisalo v komentoch, nejaky fesny si nasiel podla teba nerovnocennu k nemu a ty to nemozes predychat
@cajocky inak teraz som si vsimla, ze si napisala s 'takym vyzorom'. ja praveze vyzeram ako zena, iba povahu mam skor ako chalan a tvoj argument bol aj tak dost povrchny, pretoze nie vsetko sa toci okolo vyzoru (zaujimave, ze ja si velmi potrpim na svoj vyzor a staram sa o seba a podarilo sa mi uputat istych len cisto na vyzor, nezamerne samozrejme, takze neviem, o com tocis )
@cajocky no dobre ja ti kludne poviem ze som skaredy tlsty kokot co nema na ziadnu modelku a ani na nic a stale mas nazor ze muzi nie su sebakritycky ?
@cajocky a ako vies co sa paci muzom? Ja mam napriklad velmi rad, ked zena pije pivo a takych ako ja je hafo.
Btw preco si sem nejebnes fotku? Si potrebujes pohonievat ego, lebo v skutocnosti vyzeras jak obsrate trenky? A co si vlastne v zivote dokazala, ze si taka namyslena? Lebo zatial si tu len naprdela, ale nic podstatne si nepovedala.
ak si myslíš že vzťahy sú o výzore a predsudkoch, tak si myslím, že jediná, ktorá z tohto fóra vyšla ako idiot bude jeho zakladateľka hold, nabudúce si premysli aké máš ty hodnoty a potom to tu prezentuj, inak nič ako zdrbanie nedostaneš.
@bart987 volakedy ma to tak stvalo, ze som si chcela vyholit hlavu a nosit parochnu ale teraz by som si kludne dala tzv.side cut, paci sa mi to, ale asi na to nemam vlasy tak ci tak
Ja ako nechápem ako mam zistiť ktorá mi je rovná ? To mam použiť nejaké štatistické metódy ? či že ked som hodnotil vzdať a intelekt max 100bodbmi.Či že priemerne pekní, a inteligentný mal by som hodnotu 50+50=100.Tak rovná mi bi mohla byť sex bomba s IQ hupacieho kona 100+0=100 Sa mi to rovna
To by bola zaujimáva kombinácia Alebo som použil zlú metódu na porovnávanie ? Či som mal na to použiť 20stranový dotazník ? no ja neviem nie som v tom odborník
Či že je fakt neviem kto mi je rovný, keď dakto tvrdý že to vie kto mu je rovný tak klame alebo je to úplný ignorant ktorí zožral všetku múdrosť sveta a pri tom je len primitív-ka.
A to že muži nemajú sebakritiku je hlúposť, lebo nikto nevie ako sa ten druhy city a keď možno dakto hra pred druhy formu v skutočnosti ho to môže skutočne mrzieť, že to neurobil tak ako mal inak. Ale to sa možno nikto nikdy nedozvie.
ale k téme... čítala som vo Veľkej knihe reči tela, že všetci si hľadáme partnerov, ktorí sú nám po fyzickej a psychickej stránke rovní, alebo sú na tom kúsok horšie ako my pretože podvedome si uvedomujeme, že keď nebude lepší ako my, neutečie nám za niekým iným, seberovným
ja som dievča a s týmto fakt nesuhlasim,pretože väčšina chalanov vobec niesu sebavedomí,a su moc skromní a preto nemaju frajerku..je iba taka malá kôpka idiotov co si myslia ze su najrkajsi na svete
Toto je dokonala ukazka hazdania vsetkych do jedneho vreca. Su jedinci ktory si o sebe naozaj myslia az moc, potom taky, ktory sa vidia realne (sem sa zaradujem ja) a potom co sa podcenuju (sem ma davaju vsetci moji znami).
Pokial ide o tu VS... To je totalne jedno, jeden priklad mam v rodine a ja ak spravim tu FIIT a nasiel by som si nejaku iba po strednej, tak by mi to bolo fuk. Ani Bill Gates nedokoncil skolu a je za vodou .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
lebo všetci sú takí však?
silné komplexy z výzoru máš asi však?
máš 150 kilo 120cm a nemáš frajera a dnes si videla 200kilovú a 115centimetrovú s najväčším jebačom a teba to nasralo, však?
S tým vzdelaním však nesúhlasím, absencia vš nemusí robiť automaticky priepasť medzi intelektom partnerov v takomto spolužití.
@lesush však ale čo jej jebe? to čo nasadila aký kaliber
Este existuje taka vec ako laska, pri ktorej ta nezaujima ci mas vysokoskolske vzdelanie alebo iba zakladku, ale to by si ten pocit musela poznat, tymto pristupom ten cit nebudes v zivote poznat .... mas 23 skus prehodnotit svoje postoje, my fakt nemozeme zato ze ti nejaky muz ublizil
A k tej rovnocennosti. ako sa dá odhadnúť čo je rovnocenné pre mňa? to všetci máme na čele napísané bodové ohodnotenie krásy či čo?
k VŠ.... toto už dávno neplatí (a ani nikdy neplatilo, napr. z mojich rodičov je len jeden s vysokoškolským vzdelaním.... a všetko klape)
co sa ti stalo?
...ty si inde dievča.
ja viem, ze nie som typicka baba a ani nechcem byt (a sice nepoznam ziadneho chalana, ktory by ma bral ako chalana, aj keby to bolo za istych okolnosti lepsie,aspon by sa na mna nelepili ti, ktori ma vobec nezaujimaju ako osobnost), ty sama raz zistis, ze typicke zenske spravanie nie vzdy imponuje muzom ak teda nehladaju prestrogenovanu pipku akou si ty sama
stale si budem mysliet, ze si feministka, lebo podobne veci rozoberaju feministky...oni ani sami nevedia, ze nimi su, lebo nedaju dopustit na chlapov, ale ked ich niecim vytocia, tak uz ich nenavidia vsetkych do jedneho a tebe asi nejaky ublizil, ako sa tu popisalo v komentoch, nejaky fesny si nasiel podla teba nerovnocennu k nemu a ty to nemozes predychat
Ja by som nechcel modelku, poprosím zapísať do zápisnice.
Ale inak dobrá zábavka sledovať ľudí a robiť hlboké analýzy toho, kto na koho "má" a kto na koho "nemá"
@cajocky ty máš dáky syndróm menejcennosti ?
Btw preco si sem nejebnes fotku? Si potrebujes pohonievat ego, lebo v skutocnosti vyzeras jak obsrate trenky? A co si vlastne v zivote dokazala, ze si taka namyslena? Lebo zatial si tu len naprdela, ale nic podstatne si nepovedala.
To by bola zaujimáva kombinácia Alebo som použil zlú metódu na porovnávanie ? Či som mal na to použiť 20stranový dotazník ? no ja neviem nie som v tom odborník
Či že je fakt neviem kto mi je rovný, keď dakto tvrdý že to vie kto mu je rovný tak klame alebo je to úplný ignorant ktorí zožral všetku múdrosť sveta a pri tom je len primitív-ka.
A to že muži nemajú sebakritiku je hlúposť, lebo nikto nevie ako sa ten druhy city a keď možno dakto hra pred druhy formu v skutočnosti ho to môže skutočne mrzieť, že to neurobil tak ako mal inak. Ale to sa možno nikto nikdy nedozvie.
nechcem sa zapájať do tejto debaty, ani hádať, ale zvedavosť mi nedá spýtať sa...
si fake alebo piča bez sebareflexie a zdravého rozumu?
ale k téme... čítala som vo Veľkej knihe reči tela, že všetci si hľadáme partnerov, ktorí sú nám po fyzickej a psychickej stránke rovní, alebo sú na tom kúsok horšie ako my pretože podvedome si uvedomujeme, že keď nebude lepší ako my, neutečie nám za niekým iným, seberovným
chlapom strasne chyba sebareflexia a casto otravuju baby na ktore vobec nemaju a potom sa este stazuju na friendzone
Pokial ide o tu VS... To je totalne jedno, jeden priklad mam v rodine a ja ak spravim tu FIIT a nasiel by som si nejaku iba po strednej, tak by mi to bolo fuk. Ani Bill Gates nedokoncil skolu a je za vodou .