raz som si rozbil displej na mobile. to bolo v časoch, keď boli také displeje, že po rozbití sa "rozliali"
mám tvrdené sklo nalepené na displeji a cca každý rok si lepím nové, lebo sa mi na ňom objavujú praskliny. Aj vďaka tým oblými hranám, lebo kvôli ním to nalepené sklo nedrží dobre pri krajoch a lahko praská
Este ani raz, ked mam novy telefon zvyknem kupit tvrdene sklo, ale po nejakom case ho odliepam a nechavam uz bez neho. Inak mam kryt na telefon a ruky z ktorych veci nepadaju
Ani raz a to som už mal veľa mobilov Či už s8, s8+, Note 8 alebo teraz 9, ešte nikdy mi nespadol mobil na zem. Sklo nemám, pretože zahnutý display a 50€ za sklo sa mi platiť nechce. Kúpil som sk len zadný kryt a ten stačí. Keď sa raz rozbije asi ma porazí, no zatiaľ mi ešte nespadol a dúfam, že ani nespadne
Ešte sa mi nerozbil displej. Ja mám odolné mobily. Padajú mi furt. Raz mi padol a ešte som po ňom prešla na bicykli. Na chodníku, displejom dole. A nič. Milujem fólie, ale teraz mám sklo, lebo na môj mobil fóliu som nenašla.
Momentálne na S9+ mám originál fóliu od Samsungu a zachránila ma pri mnohých pádoch, no obzvlášť raz pri páde displejom o roh skaly pri opekačke. Na fólií ostala ryha, no po odlepení bol displej našťastie celý a bez škrabanca.
A čo sa týka značky, mal som drahšie tvrdené sklá od Spigenu (pre s9+ a predtým pre s6 edge+), no v oboch pripadoch boli lesklé a v slnečných dňoch to pôsobilo ako zrkadlo ... Vydržal som tak vždy zhruba mesiac, potom som ho odlepil a odvtedy používam lacnú originál fóliu od výrobcu, ktorá je pevná a neleskne sa... Drahšie neznamená automatický lepšie ... Obzvlášť na zakrivené displeje je problém nájsť normálne, kvalitné tvrdené sklo, ktoré sa neleskne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mám tvrdené sklo nalepené na displeji a cca každý rok si lepím nové, lebo sa mi na ňom objavujú praskliny. Aj vďaka tým oblými hranám, lebo kvôli ním to nalepené sklo nedrží dobre pri krajoch a lahko praská
A čo sa týka značky, mal som drahšie tvrdené sklá od Spigenu (pre s9+ a predtým pre s6 edge+), no v oboch pripadoch boli lesklé a v slnečných dňoch to pôsobilo ako zrkadlo ... Vydržal som tak vždy zhruba mesiac, potom som ho odlepil a odvtedy používam lacnú originál fóliu od výrobcu, ktorá je pevná a neleskne sa... Drahšie neznamená automatický lepšie ... Obzvlášť na zakrivené displeje je problém nájsť normálne, kvalitné tvrdené sklo, ktoré sa neleskne.