Rozisla som sa s priatelom a neviem co by mu viac pomohlo aby netrpel - ak sa nebudeme vidat alebo ak sa budeme stretavat ako kamarati? Chcem mu nejak pomoct no neviem ako ( poradte mi prosim. On by sa radsej nadalej stretaval.
Rád by sa stretával, lebo nemôže ešte zatiaľ uveriť tomu, že si mu dala navždy kopačky. Myslí si, že tak bude mať ešte nejakú šancu. Ale je možné, že až pochopí, že je ozaj koniec, tak začne byť pri vašich stretnutiach byť na teba nepríjemný. Radím preto radikálny rozchod, bez stretania sa. Možno časom áno.
No tak uz to tu bolo viac krat povedane. Ak rozchod tak rozchod. Naco sa s tretavat s clvoekom, s ktorym si sa rozisla. kedze si sa rozisla ty s nim. on k tebe nieco citi, takze z tvojej strany by to mohli byt kamaratske stretavky no nie z jeho strany. .... preto radsej s nim nikde nechodit ako chodit. Ako sa aj vravi, zide z oci, zide z mysle.
za ziadnych okolnosti sa s nim nestretavaj, ani mu nevolaj, nepis, proste ked si (ste) sa takto rozhodli, tak to musis dotiahnut do konca, a ukoncit kontakt...
povedat mu,ze je koniec ale mozno sa s nim este stretavat ako kamarati a musi to vediet aj on,ze to tak beries..je tazke prerusit kontakt s niekym koho si mal dlhu dobu tak rad
Myslím , že by si sa mala sním v kľude sama na úrovni porozprávať. Vyriešiť ten problém, vysvetliť mu okolnosti alebo na rovinu povedať svoj názor(aj to je niekedy riešenie). Alebo ked chceš aby netrpel tak mu pomôž spoznať nejakú inú mohlo by to zabrať.
@newgeneration mne nie je luto ze som mu dala kopacky ale mam ho velmi rada ako cloveka, chodili sme spolu 5 a pol roka a je to okrem ineho aj moj kamarat, nikto ma nepozna tak ako on. len uz nechcem byt jeho partnerka. lenze nechcem aby sa trapil lebo mi na nom zalezi.
viem ze uz je dost poi funuse... ale rad by som sa vyjadril...ň
moj nazor v takejto situacii je...
pokial sa chces stretavat tak sa s osobou co si opustila tak sa s nim stretavaj.... ked on nebude chciet sa stretavat s tebou tak sa stretavat nebudete...
ak sa s tebou bude stretavat a ublizuje mu to... su to jeho sracky pretoze on si vybral ze sa bude trapit... nie ty si mu to prikazala....
@anthvillie Tak tiez prispejem, Zoltan podla mna nema pravdu. Zdravsie (aj ked tazsie) bude, keby ste sa nejaku (co najvacsiu) dobu nevideli, pretoze mate velmi dlhu historiu a cele sa to bude len natahovat a budes ho zbytocne miast/deprimovat. Teda hlavne pre toho chalana by to bolo prospesnejsie, kedze on tie kopacky dostal, on si musi viac veci rozmysliet a vyrovnat sa s nimi.
...myslim si, ze to, co povedal lordzoltan je pomerne egoisticke, len preto som napisal
@anthvillie Viem si predstavit Ludia vacsinou vravia, ze sa clovek musi venovat nejakej praci, alebo byt stale s priatelmi, alebo si celkovo najst nejake nove hobby, ale osobne mi pomohla len takato izolacia, nic ine. 5 a pol roka je hrozne dlha doba, isty cas to urcite bude doznievat. Ale napr., ten pocit, ze ti preskakuje, nebudes citit stale... rozne krizy budes mat pravidelne, ale inak sa vsetko bude - pomaly - zlepsovat
@sirota no mne z toho sibe uz 4 mesiace a nie je to nic moc...a krizy su na dennom poriadku. niekedy mam dojem ze som sa s nim radsej ani nemala rozist. lebo toto vsetko co nasleduje, to je hrozne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale tak po dlhsom case sa vedia vratit k sebe ako kamosi, je to individualne...
zalezi, ako kto ten rozchod znasa
A v tomto ti poradiť neviem, keďže najväčšie chyby môjho života sa týkali práve týchto vecí..
1.)bude nahnevaný,lebo chcel byť s tebou kamarát
2.)znenávidí ťa,ale zabudne a teť si vyber či mu pomôžeš
viem ze uz je dost poi funuse... ale rad by som sa vyjadril...ň
moj nazor v takejto situacii je...
pokial sa chces stretavat tak sa s osobou co si opustila tak sa s nim stretavaj.... ked on nebude chciet sa stretavat s tebou tak sa stretavat nebudete...
ak sa s tebou bude stretavat a ublizuje mu to... su to jeho sracky pretoze on si vybral ze sa bude trapit... nie ty si mu to prikazala....
ja len tolko... vsetko je otazkou moznosti volby
jeeeej ja mam rad pravdu... a to ju moc casto nemam
...myslim si, ze to, co povedal lordzoltan je pomerne egoisticke, len preto som napisal
Drzim palce tieto obdobia su vzdy uplne nanic