ROZCHOD .....AKO ZABUDNúť ? A PREčO TO TAK BOLíí??
MYSLííM žE VEčINA Z VááS TO POZNáá, ZO ZAčIATKU LááSKA AKO HROM A POTOM ZRAZU Z NIčOHO NIč KONIEC ( VEľMI BY MA ZAUJííMALO AKO TO ZVLááDATE...LEBO JE TO Už MESIAC čO MA NECHAL PRIATEľ A JA STááLE NANHO NEMôžEM ZABUDNúúť...BOLI SME SPOLU MESIAC, čO JE DO
hm. treba cas...podla mna. a v tom medzicase... tak si najdi nieco co ta bavi. nejake zaluby.. alebo chodievaj stale s kamaratmi von. len najhorsie je, ked budes sama a budes stale nad tym premyslat...
tak take rady ako klin sa klinom vybija/treba si najst ineho si, drahi priatelia, strcte hrubsim koncom do riti, dobre? to je najvacsia blbost, co mozes urobit, ked sa trapis kvoli skoncenemu vztahu, aby si zacala novy vztah - kedze este myslis na toho predosleho chalana, tak by si v tomto vztahu ochudobnovala svojho priatela a skodila tym teda jemu ale aj sebe...lebo v takom vztahu z nudze tazko vydrzis dlho a ked sa skonci aj ten, tak budes zas nestastna. je to asi tvrde, ale pomoze len cas, urychlit sa to neda nijak asi..
najlepsie sa zabuda ked na to nemyslis....musis sa tvarit akoze nic nic to s tebou nespravilo a casom to prejde...boli to preto lebo vies ze uz s nim nemozes byt a stale ho mas rada..je to take akoby neopetovane
No ja somm sii tohoo vitrpelaa noo alee anii o tomm ani hovoritt nechcem pretozee stalee mam myslienkii z tym clowekoma velmi am to bolii ze nemozme bytt spoluu.. noo alee coo uz nic sa neda stym robitt .. ale rpostee mam hoo stale rada a je v mojom srdieckuu navzdyy a navzdyy tamm aj tamm ostanee ///
@N1kushka chce to čas. mysli len na to, že to prejde. a na 100% to prejde!! je to iba chalan, ktorý sa na teba asi vykašlal. Takže nemal by ti stáť za to, aby si bola na dne z neho... a poplač si poriadne. Veď preto, že baby si vedia pekne poplakať, sa dlhšie dožívajú.. tak len plač.. tým nič nepokazíš. Odporúčam Glen Hansard & Markéta Irglová – Failling lowly . a môj názor na to, že najlepšie sa zabúda pri niekom inom, je že to je pravda. Nemám presne takú skúsenosť, ale podobnú a je to tak. Hlavne nebuď sama, stále s niekym a niečo robiť. nesmieš sedieť sama doma a len premýšľať ... to je na psychiku.. neboj, prejde to
no mna rozchod bolel asi aj polroka...teda ak nie dlhsie...nebol v zlom a o to to bolo horsie...ale casom si clovek uvedomi ze je pekne byt aj kamaratmi a niake triky ja neviem ... neviem poradit ci je lepsie sa chodit niekam inam bavit, pretoze ja som chodila do tych isytch podnikov a ublizovalo to...a este aj na icq sme si pisali a tak celkovo...neviem najlepsie je asi si dat pokoj kus od seba...ked prestal chodit na icq dost mi to pomohlo a najlepsie je fakt aj ked sa zacnes zaujimat o niekoho ineho, nemyslim si ze sa s nim hned musis dat dokopy...
izolovať sa od neho, chodiť von s kamošmi\kami alebo si nájsť adrenalínovú zábavu pri ktorej na nič iné myslieť nebudeš....ked budeš doma sedeť a stále na to mysleť to neni med lízať..
Pozeraj sa na to tak, ze ked si sa rozisla s jednym, tak niekde ta caka niekto lepsi a nic lepsie sa ti stat nemohlo. Len otvor oci dokoran Neplac, ze si stratila slnko, slzy ti zabrania vidiet hviezdy...
Urychli Ti to asi to, ze si vyplnis plan na cele dni... najviac ta to sere a aj pretrvava ked si sama a myslis nato... Proste musis byt vytazena cely den nebudes mat cas mysliet nad somarinami a lepsie zaspis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ono to chce vsetko cas...zabudnut asi nikdy nezabudnes...
treba si najst nejaku cinnost pri ktorej by si na neho nemyslela...
Ak vam po chrbte prejde mraz, da sa to vydrzat.
ale napriklad najst si zalubu...
aj to som skúúsila ...nepomohlo
tak to je pekne povedanéé.....ďakujem vám všetkýým
Ja som bola 2 dni mierne mimo, potom som sa dávala dokopy, venovala som sa samej sebe, kamarátom atď. našla som si nový objekt záujmu a bolo to.
Obzvlášť, ak to bolo také bezcharakterné hovädo ako môj bývalý