par dni akutnych opustakov a potom uz lepsie. cim som starsia tym lepsie.
hahahahahhaa posrala by som sa od smiechu asi kebyze mi to niekto navrhne v ziadnom pripade. rozchod je u mna koniec vsetkeho kontaktu takze nemusim riesit take veci
vrátiť po rozchode?? STOP,ešte 10krát som mu to vysvetlovala a vyhadzovala ho najebaneho z bytu svojich rodičov ked sa tu prišiel vyspať ku svojej už ''byvalej,,... a k tomu proste ak bolo niekolko šanci a už to pohorelo aj po nich tak proste načo a nie,ak bola len jedna tak treba dať druhu..ale lepšie je žiť heslom: Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš ..no a k tomu vyrovnavaniu s rozchodom..zamestnaj hlavu...prácou,priateľmi,koníčkami,spoznávaním nových ludi..fotky z byvaleho vztahu a podobne veci čo máš z toho,hod do krabice a schovaj kde si daleko kde padaju kopy prachu a ty to najdeš až o niekolko rokov ked budeš už ženatý a proste zamestnaj myseľ..kup si niečo nové,začni chodiť niekam kde si predtým nechodil a začni žiť naplno..nemysli na to a hlavne nezostaň sám lebo ťa prepadnu myšlienky vrátiť sa k tomu znova a znova spominať na to čo bolo...trošku dlhe no pomaha to..alebo ak to nepomože tak sa niekomu vyrozpravaj daj si vinko,poplač si a pospominaj a potom začni odznova novú etapu života prejde ťa po čase ..ešte že tieto veci už nemusím riešiť ..snad ti to pomôže
no, rozchody moc dobre nezvladam, pomaha mi vela pracovat a zamestnat mysel.
skusala som /nie raz/ vztah s byvalym, zatial sa to ani raz nepreukazalo ako dobry napad
rozchod beriem uplne ako normálnu vec proste, načo byť vo vzťahu ak jeden nie je šťastný? takže sa nad tym sem-tam pozastavim, a možno mi aj kuštiček chýba, ale potom sa zase spamätám a žijem akoby nič
no a ak sa chce niekto ku mne vrátiť, tak má smolu, lebo také veci ja nerobim
rozchody skor nezvladam,ale fakt je to vekom a mojou samostatnostou lepsie..
nikdy by som k ex nevratila, to je hlupost podla mna aj ked malemu % to vyjst moze... mne pomaha samotka az po par dnoch nutena socializacia, vela jest, vela cvicit,citat,vzdelavat sa,vela pracovat
Všimla som si, že chlapi berú rozchody oveľa horšie , dokonca extrémne( napr. predvčerom sa chcel podrezať známy kvôli tomu, že ho nechala) ..ja keď už sa s niekým rozídem, tak ho absolútne vymažem a idem ďalej ako nič, neviem prečo, ale je to tak. A nikdy by som sa s ním nedala dokopy opäť. Mám veľa kamarátov, kt. Sa rozišli asi dvesto razy a to je už podľa mňa divný vzťah..
rozchody sú smutná vec a zvládam ich len veľmi ťažko (s výnimkou toho posledného, to bol milý rozchod )...
a ja som človek, ktorý dáva veľa šancí..takže ak by sa chcel ex vrátiť a ja by som k nemu stále niečo cítila, tak by som tomu najskôr podľahla...netvrdím, že je to správne..ale som len človek a niekedy proste konám nesprávne. srdce tak káže (srdce je hlúpe )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
hahahahahhaa posrala by som sa od smiechu asi kebyze mi to niekto navrhne v ziadnom pripade. rozchod je u mna koniec vsetkeho kontaktu takze nemusim riesit take veci
a zaleži podla toho aky je to rozchod a po akej dobe sa chcu k sebe vratit
A hmm to pises o tom poslednom vztahu? ste sa rozisli?
skusala som /nie raz/ vztah s byvalym, zatial sa to ani raz nepreukazalo ako dobry napad
no a ak sa chce niekto ku mne vrátiť, tak má smolu, lebo také veci ja nerobim
nikdy by som k ex nevratila, to je hlupost podla mna aj ked malemu % to vyjst moze... mne pomaha samotka az po par dnoch nutena socializacia, vela jest, vela cvicit,citat,vzdelavat sa,vela pracovat
a ja som človek, ktorý dáva veľa šancí..takže ak by sa chcel ex vrátiť a ja by som k nemu stále niečo cítila, tak by som tomu najskôr podľahla...netvrdím, že je to správne..ale som len človek a niekedy proste konám nesprávne. srdce tak káže (srdce je hlúpe )