raz mi ex partnerka povedala že keď sa s ňou budem chcieť rozísť tak jej mám poslať SMS...na druhý deň som jej tu SMS poslal... podla mňa je to úbohosť, no spravil som to preto lebo ja som to od nej zažiť nechcel... jednoducho povedané...žiadosť bola podaná a do 24h schválená
Pokiaľ to nie je vzťah na diaľku, je to úbohosť. Ale pokiaľ máš vzťah na diaľku, tak je trocha blbé cestovať nejaké 4 hodiny, rozísť sa a potom s tým človekom byť ešte páru hodín, kým ti nepôjde vlak domov vlastná skúsenosť.
ale zase zalezi od situacie ked je napr. situacia ze sa s tou osobou chces rozist osobne a ona nedojde na stretnutie a neohlasi to? vtedy mi to nepride ako prejav ubohosti tej osoby, ktora tu sms pise
@turgachev tiež si myslím že je oveľa lepšie si povedať všetky veci osobne ale môj posledný vzťah bol tiež na diaľku - 3 hodiny cesty vlakom a neurobila som to ani cez sms ani cez sociálnu sieť, normálne sme spolu pred 3 mesiacmi telefonovali a tak som sa rozišla.
@quattroformaggi Tak my sme si s priateľom zabookovali trojdňový pobyt v Budapešti. Neskôr sme sa rozišli, no nedalo sa to stornovať. tak sme šli. Bolo to nanajvýš divné
Keď sa chcem s niekym rozísť, nemám potrebu tráviť a ním ďalší zbytočný čas. Načo cestovat za ex, 20 minut rozmýšlať ako jej to povedat a potom 2 hodiny počúvať plač a výčitky?
Radšej 1 správa, blok a vybavené
Zaujímal by ma nejaký 1 logický, zdôrazňujem LOGICKÝ dôvod, prečo by to mala byť úbohosť
Keď sa chceš rozísť, jediné čo musíš spraviť je informovať tu osovu o tom ako sa veci majú, správa je rýchlejšia, rovnako keď chceš kamarátovi niečo oznámiť necestuješ kvôli tomu za ním, ale napíšeš mu
@vsakpredsajaa neviem, preco teraz reagujem na typickeho trolla, ale... Hovori ti nieco ludskost, sucit, naklonnost a pokora? Ak nie, resp. ti na tom cloveku nikdy ani trochu nezalezalo, tak hej, staci aj sprava. Aspon ta osoba zisti, ze prisla len o vztah s totalne bezcitnym idiotom.
@azizi keď sa chcú dvaja rozísť (alebo len 1) tak tam už nie je nič kvôli čomu by sa mali stretnúť, ak má jeden partner potrebu osobne vidieť bývalého partnera, a spraví mu to radosť, tak bude trpieť ešte dlho po rozchode
Zalezi od situacie, ak by som s niekym po dlhsom vztahu zistila, ze ten vztah nema zmysel, rozhodne by som sa chcela stretnut a povedat mu to do oci..
Ale ak by som dajme tomu zistila, ze ma partner podviedol alebo nieco podobne, srala by som na ubohost/neubohost, na moralku a kludne by som mu to splechla do sms.
Ale rozhoch pocas tel. hovoru mi nepride ako ubohost a skryvanie sa za nieco.
Ja asi budem za strašného weirda ale poviem to.
Pre mňa nikdy nebolo dôležité ako mi to človek povedal, či cez sms, messenger alebo zoči voči.
Naozaj dôležité pre mňa bolo či mi to povedal aspoň, či mi povedal nejaké dôvody, či mi to vysvetlil.
A pokiaľ by som si mala vybrať medzi niektorou scénou, ktorú sme počas niektorého z rozchodov spravili (a nehovorte že vás nikdy neovplyvnia emócie, to je snáď normálne, že v takej situácii nevie človek udržať chladnú hlavu) alebo medzi tým, že mi s chladnou hlavou napíše dlhšiu správu ...
Tak si vyberiem tú správu
@obsession ja s tiež za osobné stretnutie, vedela zeby som kludne došiel alebo sme sa mohli stretnúť na pól ceste ale bohuzial bolo to cez telefon a potom o dva mesiace ze ci to nemusíme cez ig dat dohromady, ale videl som ze sa nič nezmenilo tak som sa nechcel dalej trápiť a stracat čas ako predtým lebo nevyrieseny problem pretrvaval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Radšej 1 správa, blok a vybavené
Keď sa chceš rozísť, jediné čo musíš spraviť je informovať tu osovu o tom ako sa veci majú, správa je rýchlejšia, rovnako keď chceš kamarátovi niečo oznámiť necestuješ kvôli tomu za ním, ale napíšeš mu
To je opäť rok 2013?
Ale ak by som dajme tomu zistila, ze ma partner podviedol alebo nieco podobne, srala by som na ubohost/neubohost, na moralku a kludne by som mu to splechla do sms.
Ale rozhoch pocas tel. hovoru mi nepride ako ubohost a skryvanie sa za nieco.
Pre mňa nikdy nebolo dôležité ako mi to človek povedal, či cez sms, messenger alebo zoči voči.
Naozaj dôležité pre mňa bolo či mi to povedal aspoň, či mi povedal nejaké dôvody, či mi to vysvetlil.
A pokiaľ by som si mala vybrať medzi niektorou scénou, ktorú sme počas niektorého z rozchodov spravili (a nehovorte že vás nikdy neovplyvnia emócie, to je snáď normálne, že v takej situácii nevie človek udržať chladnú hlavu) alebo medzi tým, že mi s chladnou hlavou napíše dlhšiu správu ...
Tak si vyberiem tú správu