rozisli ste sa uz s osobou, ktoru ste velmi lubili, a este stale ju mate radi, ale medzi vami uz je koniec. Ako ste sa vyrovnali s tou bolestou, a podarilo sa vam zabudnut? ako dlho to asi trvalo?
Áno, rozišla som sa s chalanom, ktorého som veľmi ľúbila. Ľúbila som ho aj vtedy, keď som sa s ním rozchádzala. Teraz ho už rada nemám.
Kamaráti mi pomohli vyrovnať sa s tým a zabudla som. Niekedy si na určitom mieste spomeniem na to, ako krásne nám bolo, keď sme boli spolu.. Ale to je už minulosť a sú to už iba pekné spomienky. Trvalo to 5 mesiacov a to som pred všetkými hrala, že mi to je už jedno, že ma to netrápi.
nelám si nad tým hlavu, proste si povedz že je koniec, nadýchni sa čerstvého vzduchu a všímaj si tie nádhery, ktoré nám príroda ponúka a potom sa budeš smiať, ako si si mohol lámať hlavu nad takými nepodstatnými vecami, ako je rozchod keď je na svete toľko nádhery... mne osobne pomohlo stretnutie s nebojácnou srnkou, mala také úprimné oči že som zabudla na všetky starosti a začala som si SKUTOČNE užívaqť život...
Potrebuje to čas , aj keď nikdy nezabudnem aké to bolo keď som ho lúbila teda vlasne aj teraz ho mám rada ale časom to tak opadlo Mne pomáhala hudba , a doteraz mi pomáha , potom kamoši samozrejme a ako som už hovorila čas
Najprv by som rada podotkla, ze to aspon posobi tak, ze nei si z tych, co by to bral az prehnane tragicky, ze si schopny sa cez to dostat alebo teda zit s tym..... Pochybujme ze ti poviem nieoc nove co tu este nie je aj ked som to necitala.... Mozno sa skus aspon opit s kmaaratmi, nejaky chlapsky vecer, robte chujoviny, odreaguj sa. Potom si najdi vela novych veci ktorymi by si sa mohol zaoberat. Nieco co ti naplni cas aj teba popripade. Fakt je lepsie neioim sa velmi zamestnt. Hlavne sa neuzatvaraj, snaz sa byt v spolocnosti popripade hladat novych priatelov... A pre niektorych je dobra metoda "klin sa klinom vybija" viem, ze teraz asi ziadna nenahradi tu zensku, ale mozno je jednoduchsie sa cez to dostat s inou. ale len pre silne povahy... skus (ked uz na to budes pripraveny/ s nou s tou zenskou udrziavat kamaratsky vztah. skuste si navzajom trochu pomoct ak to ide, najst v see tie kamaratske stranky. Hlavne sa zamestnaj a vsugeruj si nejake tie optimisticke hesla, opakuj si ich Ale hlavne, chce to ca.s to uz zrejme vies Drzim palce
hlavne buď veľa s ľuďmi...to je asi to najlepšie, lebo vtedy na to nebudeš tak strašne myslieť, a nebuď často sám...bude ťa to ubíjať. Skús sa ísť niekam zabaviť... a ako spomenula @ssnehulienka klin sa klinom vybíja...
@supersayan - áno (rozišiel), ťažko (sa mi vyrovnávalo), nie (nepodarilo sa mi zabudnúť, lebo ani nechcem), asi rok až rok a pol (to trvalo).
a niektorí tu radia že klin sa klinom vybíja, tak by som ti poradil túto metódu neskúšať, ak si dotyčnú naozaj miloval, tak nájsť si rýchlo niekoho len aby si "vybil starý klin" je zlá možnosť, bude to bolieť len viac lebo ti ten niekto bude na každom kroku pripomínať že to nie je ten koho miluješ, a budeš obe osoby porovnávať, a svoje sklamané zistenia budeš musieť pred vybíjajúcim klinom skrývať. len si to tým sťažíš, zbytočne niekomu ublížiš, a ten vzťah nebude mať zmysel lebo vzťah bez úprimnosti proste zmysel nemá.
ak však nájdeš niekoho kto ťa posadí na zadok tým ako veľmi tvoju bývalú po všetkých stránkach prekonáva, tak neváhaj. ale váhaj v posúdení toho či a ako veľmi ju prekonáva.
s akýmkoľvek iným vzťahom radšej počkaj kým prestaneš všetky potenciálne podvedome automaticky porovnávať s dotyčnou bývalou.
Ja som nezabudol uz je tomu vyse roka a stale je to dost zlééé, ale uz to neni take silne ako najskor...Som s nou prezil velaaa casu -rokov...a na to sa tazko zabuda
trvalo to asi 2 mesiace.. a možno by som sa utápala v obviňovaní sa a depkách ďalej.. ale ten človek mi to dosť uľahčil tým koľko vecí som sa o tom hajzlovi dozvedela ptm.. teraz som šťastná, bez neho, s niekym kto je ku mne taký aký je (môžem byť po takom niečom opať taka naivna??? samozrejme, to by som nebola ja .. ale nie, fakt je to tentoraz iné)... a nie sme vobec v kontakte, už ani nanho nepomyslim.. a za par dni ma narodky... a som svina ale ani mu nechcem zablahozelať.. ale aj tak by to nebolo uprimne, tak načo?
cas - ale ak ju naozaj lubis tak ten pocit stale v istom zmysle ostane, no uz to nebude taka laska... ja by som to co citim laskou teda rozhodne nenazval... navyse na vela som radsej zabudol (ci uz chtiac alebo nechtiac to vazne neviem, jedine co viem ze to bolelo ako svina a v istom zmysle ma to este stale uplne nepreslo) a s casom som si nasiel inu ktora mi snad vyhovuje este viac no zatial to nemozem uplne na 100% povedat hlavne sa nehrnut do vztahu typu ,,klin sa klinom vybija" pre tie dovody co uz napisal midnight
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Kamaráti mi pomohli vyrovnať sa s tým a zabudla som. Niekedy si na určitom mieste spomeniem na to, ako krásne nám bolo, keď sme boli spolu.. Ale to je už minulosť a sú to už iba pekné spomienky. Trvalo to 5 mesiacov a to som pred všetkými hrala, že mi to je už jedno, že ma to netrápi.
nelám si hlavu, úsmev na tvár a ide sa do lesa
a niektorí tu radia že klin sa klinom vybíja, tak by som ti poradil túto metódu neskúšať, ak si dotyčnú naozaj miloval, tak nájsť si rýchlo niekoho len aby si "vybil starý klin" je zlá možnosť, bude to bolieť len viac lebo ti ten niekto bude na každom kroku pripomínať že to nie je ten koho miluješ, a budeš obe osoby porovnávať, a svoje sklamané zistenia budeš musieť pred vybíjajúcim klinom skrývať. len si to tým sťažíš, zbytočne niekomu ublížiš, a ten vzťah nebude mať zmysel lebo vzťah bez úprimnosti proste zmysel nemá.
ak však nájdeš niekoho kto ťa posadí na zadok tým ako veľmi tvoju bývalú po všetkých stránkach prekonáva, tak neváhaj. ale váhaj v posúdení toho či a ako veľmi ju prekonáva.
s akýmkoľvek iným vzťahom radšej počkaj kým prestaneš všetky potenciálne podvedome automaticky porovnávať s dotyčnou bývalou.