Rozišla som sa s mojim priateľom s ktorým som bola asi rok a pol pretože som ho už neľúbila a proste to nemalo žiadny význam on sa ku mne správal hnusne a ešte ma aj podviedol... a on mi začal rozprávať také veci že sa zabije a neviem čo... a teraz mi vyp
Ked ste sa rozišli, tak nie je čo riešiť. Myslím, že ťa skôr citovo vydiera aby si sa k nemu vrátila. Bežný postup...
Jeho matku by som si nepridával do priatelov na FB - (totál zbytočné) a keď ti bude volať neznáme číslo, tak bych zdvihol a kebyže to je jeho matka, tak by som povedal, že ste sa rozišli a nech to nerieši. Ešte aby si sa s tým srala...
jednu vec čo fakt nikdy nepochopím prečo sa rodičia starajú do vzťahov ich deciek fakt mi to príde ešte viac choré než to že sa niekto chce zabiť kvôli nešťastnej láske...
@laanie tak buď veľká rovnako ako si bola keď si sa s ním rozišla/gratulujem/tetuške žiadosť neschváľ,pre pokoj duše jej môžeš napísať správu kde jej slušne asertívne vysvetlíš,že si ju nechceš pridávať ani si s ňou písať ,že si predsa len po rozchode a tak nech to neberie osobne ,nechceš byť v kontakte s nikým z jeho rodiny. problem solved.
Prečo by si ju prijímala na fb Proste sa na ňu vykašli, už ti nič nie je a keď si on niečo spraví, tak tebe za to nič nikto nemôže spraviť. A ak o tom takto rozpráva, tak to nespraví, len chce byť s tebou.
Nikoho matku som si v živote nepridala. Ani svoju . Nechápem, čo tým sleduje. Dúfam, že ťa nebude citovo vydierať celá jeho rodina, možno si budeš musieť aj zmeniť číslo. Fakt veľa šťastia pred takým psychopatom.
@laanie ignoruj, všetkých. alebo si jeho mamu pridaj a povedz jej že ju do toho nič nie je, a že ak má jej syn potrebu alebo chuť sa zabíjať, tak je to jeho problém, nie tvoj.
lebo tak to je, JE to jeho problém ako sa s tým vyrovná, nie tvoj. a mal by sa to nejak naučiť, lebo si to zažije ešte veľakrát. nemáš dôvod to riešiť, a to že má nejakú potrebu to s tebou riešiť jeho mama zaváňa... prinajmenšom podivnosťou.
jako možno budem hnusná ale mala by som seriozne v pici, maximalne by som si sadla s jeho mamou na kavu a vysvetlila by som jej ze nie som stastna z toho, ze jej synator to zle zvlada ale ja s tym uz nemam co urobit... ostatne uz proste nei je tvoj problem O.o
Aj ja som podobna..ja to neberiem ako vyhrazku.proste to tak.citi...viem ze to nie je fajn ale ja ho.chapem..a je mi jedno ci mi niekto na tento komentar aj nieco napise..kto nema.urcitu povahu a zivot nebudem hovorit aky.tak to.nepochopi..
on ťa podviedol a teraz si chce niečo zrobiť, ako keby on bol obeť..no nechápem...ale pošli radšej za nám nejakého jeho kamaráta nech mu vyčistí žalúdok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Jeho matku by som si nepridával do priatelov na FB - (totál zbytočné) a keď ti bude volať neznáme číslo, tak bych zdvihol a kebyže to je jeho matka, tak by som povedal, že ste sa rozišli a nech to nerieši. Ešte aby si sa s tým srala...
Ešte aby sa vyhrážal omg,čo je decko...
prípadne pokiaľ sa bojíš že by si reálne ublížil tak nech sa naňho pozrie nejaký jeho kamarát. určite nie ty. a ideálne nech ho prefacká. poriadne.
A teraz k veci, nič si nespraví, len nevie vyriešiť fakt, že mu vlastne chýbaš ako normálny dospelý človek.
A mamine povedz, nech si radšej vychová svojho syna poriadne
lebo tak to je, JE to jeho problém ako sa s tým vyrovná, nie tvoj. a mal by sa to nejak naučiť, lebo si to zažije ešte veľakrát. nemáš dôvod to riešiť, a to že má nejakú potrebu to s tebou riešiť jeho mama zaváňa... prinajmenšom podivnosťou.
to z ničo nič sa aj vyspal z druhou a ty si ešte sním chodila?...
je to veľmi jednostranne obvinenie ...
nehnevaj sa ja by som ti neveril