@attis co preco ... no vsak ked dajme tomu dievca lubi chlapca ale chlapec zisti ze ju nie a zostanu len kamarati, tak to dievca tu lasku "vypnut" asi nevie nie? potom je cele to "kamaratstvo" o tom ze dievca, ktore chlapca stale lubi nanho pozera ako ho nemoze mat...
z prvej lásky, ktorá bola vo veľkej miere platonická, som sa spamätávala najviac (rok a pol)... druhá bola o dosť intenzívnejšia, ale mala akoby "plynulý prechod" - vyhla som sa sklamaniu a tak a prešlo to do kamarátstva, dosť šetrná verzia "rozchodu" a o to lepšie som to znášala
@billy2112 o tom dost pochybujem, maximalne tak na velkych festoch ako Rock Am Ring, Rock Im Park a podobne. teraz je stastie, ze nahrali novy album a chcu ho propagovat po Europe. este teoreticky zije sanca, ze by zahrali na Novarocku v Rakusku dalsi rok, ale tie listky to su poriadne palky.
Tak to je velmi individualne.. Ci je to prva laska? ta sa lieci asi najtazsie ... zalezi dost od toho kolko trva ten vztah a aky bol intenzivnym .. a taktiez dovod rozchodu :/
@Radess26 Nezalezí ako dlho ste boli spolu ale ako silno si to prezívala a co vsetko ste spolu zazili. Napríklad na prvú s ktorou som bol rok tak uz ani nespomínam nejak. Na druhú co sme boli spolu 2x po 1 mesiaci tak vzdy ju stretám, da sa s nou bavit, ale je taktiez stale pritazlivá pre mna, tak dal by som si povedat. Tretia s ktorou som bol tiez rok tak správanie stale decké takze skôr nie. Ale inac tiez by ma pritahovala keby mala ine správanie. A zo štvrtej sa neviem do teraz spamätať. 2mesiace dobrého kamarátstva + 3 a pol mesiaca vztahu, ale proste to z mojej strany bola poriadna láska. Akurát ze ma nechala.. Cize lepsie byt 4ever alone a trapit sa menej z toho ze nikoho nemás ako riesit niekoho, znovu sa zalubit a potom sa rozíst a trápiť sa viac. A predsa kamarátky s výhodami existujú akurát ze to tiez rychlo skoncí lebo potom kazdá chce po mne viac. Toť vše
nie dlho, moje psychologicke know-how mi pomohlo sa z toho rychlo dostať. Resp. bol som nato pripraveny ešte skôr než sa to stalo, vždy som o krok vpred - pripravený na všetko
Trvá to presne pol roka. Ani o deň viac a ani menej za predpokladu, že to bol aspoň ročný a normálny vzťah.
Neviem prečo je to tak a možno niekto to má inak. Ale vôbec nezáleži na nejakej sile lásky a pod.
It's almost like magic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@wuttasi
ale škoda... Linkin Park mám riadne rada a šla by som na nich... možno budúci rok ak sa vyskytnú niekde na blízku
toľko k mojim skromným skúsenostiam s rozchodmi
bol jediny, vztah trval tri a pol roka
ale to je jej problém,nie môj...:-S
Neviem prečo je to tak a možno niekto to má inak. Ale vôbec nezáleži na nejakej sile lásky a pod.
It's almost like magic.