áno... prečo? pretože mi permanentne klamala, verajbože pravdu povedala len keď sa pomýlila... zneužila moju dôveru, po tom všetkom čo som sa podozvedal som ju poslal do ........ domov...
neviem, ci naozaj lubil, ale bol som namotany strasne. a oficialne preto, ze si myslela, ze som ju podviedol. a neoficialne pretoze som ju uz asi nebavil
hej, lebo som spravila kktinu a nedokázala ju utajiť ... ale aj on spravil kktinu , len v inom zmysle ... ale som tomu rada už teraz konečne .. po dvoch rokoch
Áno, lebo býval 40 minút cesty, to by sa ešte dalo ale aj jeho ocko ho nechcel pustiť Spamätávala som sa asi 5 mesiacov, ale rozchody nie sú len zlé, neskôr zistí každý jeho význam Ja ten svoj už zreteľne vidím Nech sa deje čo sa má
@flussica to už viem...nekonečné hádky, bitky(ozajstné bitky..), nechuť byť s ňou, vidieť ju, volať jej...nasledovali zásnuby a potom už ma skoro jeblo...musel som ju zrušiť...inak by ma asi roztrhlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
bol to chvíľkový skrat lebo som piča...
našťastie je všetko tak, ako má byť!