minule sa to tu riešilo a podľa väčšiny birdzákov znamená milovať viacej ako ľúbiť.
podľa mňa je to khokhotina. my si s frájom tiež hovoríme, že sa ľúbime lebo slovo milovať sa nám nepáči. ale aj tak sú slová len bláblá, dôležité sú iné veci.
podľa mňa je to jedno
ja milujem neživé predmety a ľúbim živé
každý to má inak
ale mám piči, tieto slová fakt málokedy používam pri označení ľudí čiže...tak
podla mna je milovat ovela viac. ale asi to je fakt uplne individualne, napriklad´vela ludi si mysli to co @2 a je to uplne v poriadku, ak to oni tak beru.
ja si myslim, ze lubit sa da viac ludi v zivote a nie je na tom nic hrozne, ale milovat niekoho je velmi vynimocne a proste hrozne silne a vazne. viem to aj preto, ze sama som najprv lubila a proste ked som zacala milovat tak to bolo ine, taky nepredstavitelny pocit ktory som dovtedy nepoznala
ale tiez si v 90% hovorime lubim ta lebo je to proste krajsie a nununu, milujem ta len sem tam lebo to neznie az tak peknunko ale milovat niekoho je este ovela viac super ako lubit, fakt!
(a to som si myslela, ze milujem ta poviem niekomu tak o 15 rokov lebo je to pre mna fakt hrozne vazne, vlastne ani lubim ta som si nevedela predstavit ze by som mohla povedat, ale proste to tak citim a ide mi to a teskam sa
podla mna to rozdiel je... lubis vela veci, svoju rodinu, kamaratov ale milujes len to co ta naozaj naplna v mojom pripade je to partner, umenie.. citis sa pri tom inak, vynimocne
ja som rozdiel evidoval ... v určitom momente vzťahu som som priateľke vyznával city vo vetom rozpoložení ,,milujem ťa,, - to bolo obdobie kedy som si ňou bol najviac istý, keď som jej najviac dôveroval a najviac som k nej prechovával najsilnejšie city bez pochybností aké dokážem prechovávať ... neviem koľko toto obdobie trvalo, ale viem že som potom toto spojenie nepoužíval, už to bolo (len) ,,ľúbim ťa,, ... nie že by som ju ľúbil menej, ale u mňa to bolo o tom že prvý prípad pojednával o absolútnej istote a hovorilo to maximum, nikdy som ju neľúbil menej a ani to, že som jej to odvtedy nepovedal nikdy neznamenalo že by sa moje city k nej zmenili, iba moja istota a dôvera sa zmenila ... to tie pochybnosti
záleží od človeka, ako je zvyknutý hovoriť, pokiaľ ty si zvyknutý hovoriť ľúbim ťa, tak to hovor, pre niekoho je viac milujem ťa etc
ja tam vidím rozdiel, ale vo všeobecnosti si to nejako nevšímam
tak ja osobne tam nejaky rozdiel citim... ale to je aj tym ze to milujem ta sa az tak nepouziva neviem ani mi to nejde na jazyk.
povedala som to parkrat v nejakom zufalom stave kedy som chcela aby to bola pravda. no nebola
a to lubim ta je aj take...univerzalnejsie ze nie len polovicke sa da tak povedat
ale inak sme sa vzdy len lubili
teda pardon
"lubili"
pre niekoho to rozdiel mozno nie je pre niekoho je...
ale podla mna je to ako ked povies prepac alebo sorry.
ked niekomu urobis nieco zle a chces sa mu ospravedlnit, je lahsie povedat sorry ako prepac, jednoducho sa to horsie vyslovuje a podla mna to ma z toho clovek horsi pocit,pretoze si naozaj uvedomuje svoju chybu. povedat sorry je teda ovela jednoduchsie,tak ako povedat lubim ta. ale na to povedat jasne prepac,nechcel som a milujem ta treba viac odvahy.
viem je to asi divna myslienka ale ja to chapem nejako takto
Môže sa povedať že jasné sú to len slová. Ale podľa mňa existujú etapy/levely vážnosti vzťahu a každá z tých etáp/levelov má niečo čím to ako keby spečaťuje že to funguje ako taký nejaký príslub. Najprv len bozky, potom ľúbim ťa, ďalej pohlavný styk a nakoniec milujem ťa. (Takto to mám aspoň ja usporiadané a tak to ja vnímam) Na každý stupeň treba nejaký čas partnera poznať lebo tým že to vykonáš alebo povieš sa mu zavezuješ k niečomu. Aspoň ja to tak vnímam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
podľa mňa je to khokhotina. my si s frájom tiež hovoríme, že sa ľúbime lebo slovo milovať sa nám nepáči. ale aj tak sú slová len bláblá, dôležité sú iné veci.
ja milujem neživé predmety a ľúbim živé
každý to má inak
ale mám piči, tieto slová fakt málokedy používam pri označení ľudí čiže...tak
Sice my si hovorime oboje ale proste ked mu poviem lubim ta neznamena ze vtedy ho lubim menej ako ked poviem milujem ta... chapete nie
ja si myslim, ze lubit sa da viac ludi v zivote a nie je na tom nic hrozne, ale milovat niekoho je velmi vynimocne a proste hrozne silne a vazne. viem to aj preto, ze sama som najprv lubila a proste ked som zacala milovat tak to bolo ine, taky nepredstavitelny pocit ktory som dovtedy nepoznala
ale tiez si v 90% hovorime lubim ta lebo je to proste krajsie a nununu, milujem ta len sem tam lebo to neznie az tak peknunko ale milovat niekoho je este ovela viac super ako lubit, fakt!
(a to som si myslela, ze milujem ta poviem niekomu tak o 15 rokov lebo je to pre mna fakt hrozne vazne, vlastne ani lubim ta som si nevedela predstavit ze by som mohla povedat, ale proste to tak citim a ide mi to a teskam sa
ja tam vidím rozdiel, ale vo všeobecnosti si to nejako nevšímam
povedala som to parkrat v nejakom zufalom stave kedy som chcela aby to bola pravda. no nebola
a to lubim ta je aj take...univerzalnejsie ze nie len polovicke sa da tak povedat
ale inak sme sa vzdy len lubili
teda pardon
"lubili"
ale podla mna je to ako ked povies prepac alebo sorry.
ked niekomu urobis nieco zle a chces sa mu ospravedlnit, je lahsie povedat sorry ako prepac, jednoducho sa to horsie vyslovuje a podla mna to ma z toho clovek horsi pocit,pretoze si naozaj uvedomuje svoju chybu. povedat sorry je teda ovela jednoduchsie,tak ako povedat lubim ta. ale na to povedat jasne prepac,nechcel som a milujem ta treba viac odvahy.
viem je to asi divna myslienka ale ja to chapem nejako takto