V marci idem pracovat do Svajcu na polroka . Mam uz uzavretu zmluvu,takze je to zavazne. Chcem tam ist hlavne kvoli jazyku( uz som pracovala v Nemecku ,este cez skolu) a aj kvoli peniazom,ktore chcem zarobit hlavne kvoli skole. V septembri by som chcela i
@acvd43xa7w no to presne som myslela,prijmacky, sice ja si mozem vziat dovolenku na tyzden a ist na tie skusky,len neviem ci sa budem stihat ucit tam popri praci,to ma stve... do svajcu si idem len zarobit na skolu. ja mam strednu hotelku,cize vyucena casnicka, to tam aj budem robit. ale chcem sa vzdelavat dalej a ist vyssie,preto skola
@ivka666 netrap sa moc tymi prijimackami, vezmi si teda ten tyzden volna, vtedy si to pozri, ver si, hovor si, ze sa dostanes, a dostanes sa ono dostat sa na vysoku je najmenej
Pochybujem, že budeš pracovať 24 hodín denne. Hovoríš že ideš od marca, skúšky bývajú tak máj - jún, ak si každý deň nájdeš sprostú pol hodinku, nebudeš mať žiadny problém.
@useless tak srat na skolu urcite nechcem... mam moznost aj ked budem na vyske cez leto chodit do zahranicia..ale cely zivot nebudem casnickou predsa...
@h8u ano to mas pravdu, len urcite budem potrebovat aj doucko hlavne co sa matiky tyka, tam mam medzery a neviem kto mi to vo svajci vysvetli... sama sa o to pokusim,ale ci sa vydari...
@mardzerin na jazykoch nie,ale keby si podam napr. na EUBu FAJ tam sa robi aj z matiky... popripade keby vyskusam niekde cestovny ruch.. ta matika je skoro vsade:
na FAJ nemas prijmacky z matiky, ako na jedinej fakulte z EUBA..akurat teda tie dva jazyky plus zaklady ekonomie a tie sa myslim ze doucit daju v pohode
@tommyhot tak,ale to uz je iny level keby chodim na VS u nas a studujem jazyky, tak by som chcela ist cez ten program erasmus do zahranicia...ale takto zacat studovat v zahranici nieje take jednoduche..a doma mi je dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
skor prijimacky by ma trapili, pretoze zrejme na ne nepojdes, ale tak daju sa najst aj skoly bez nich
podla mna bud uplne bez stresu, to zvladnes lavou zadnou a ak nie, tak sa vyser na celu blbu vysoku a rob vo svajciarsku