Pls pomozte mi!Mojim snom je byt policajtkov....cize na vysku idem napolicajnu...na strednu som si dala prihlasku na obchodnu akademiu a hotelovu....najprv ma zobrali len na hotelovu ale dnes mi prislo z obchodnej ze ma prijali....kde mam teda ist aby som
treba si uvedomiť že na hotelovej budeš makať 5 rokov na pracovníka v gastronómii a hotelierstve.....a obchodná je proste obchodná...tam máš také kraviny ako účtovníctvo a tak...no na policajnú máš asi väčšie šance z obchodnej....
a keď už ideš na policajnú..teda chceš...tak to nezáleží akú máš strednú ale od tvojej fyzickej a psychickej spôsobilosti....
ale ako povedal @stodvacinkar tak keď tam máš nejakého známeho tak sa tam dostaneš aj keď nie si spôsobilá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale keď to musí byť tak asi skôr obchodná
a keď už ideš na policajnú..teda chceš...tak to nezáleží akú máš strednú ale od tvojej fyzickej a psychickej spôsobilosti....
ale ako povedal @stodvacinkar tak keď tam máš nejakého známeho tak sa tam dostaneš aj keď nie si spôsobilá
či sa radšej budeš viac učiť na obchodnej alebo menej na hotelovej, ale s tým že budeš dosť veľa praxovať.