som realista.. viem ze domacnost ma starost zena, aj ked sa dohodnu ze si pracu podelia, myslim ze raz to aj tak ostane len na nu.. ale verim ze sa obcas zobudi a pomoze ten chlap jeden ...
@10 tomu sa zas mne nechce verit, ze by si to na nu nenechal,.. ked prejde ta prva zamilovanost, a obcas si uz budete riadne liezt na nervy.. sa na pracu zvysoka vykasles... ee?
Moja hrdá povaha však také čosi neznesie, asi preto budem mať veľmi neuspokojivý partnerský život. Ale každý má určité hranice, a na mňa neplatí také, že od ženy sa to očakáva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja take rozhovory s muzom urcite viest nebudem, on bude dobrovolne zehlit pri tom pozerani formuly
3,..aspon ze si sa nasmiala pri tom...
..a myslis, ze to tak i bude??
som realista.. viem ze domacnost ma starost zena, aj ked sa dohodnu ze si pracu podelia, myslim ze raz to aj tak ostane len na nu.. ale verim ze sa obcas zobudi a pomoze ten chlap jeden ...
ale v kazdom pripade, dufat mozem nie?
...ved aj ja som, tak prave preto..nooo, ja by som to len na tu moju zienku nenechal..to naisto! ....
..ale ano, mozes
No ak je muž 10 hodín denne v robote a žena učiteľka tak je jasné na koho to ostane ...
Podieľanie sa na práci v domácnosti rozhodne neovplyvňuje len pohlavie
K tým domácim prácam...
Moja hrdá povaha však také čosi neznesie, asi preto budem mať veľmi neuspokojivý partnerský život. Ale každý má určité hranice, a na mňa neplatí také, že od ženy sa to očakáva.
20,... taze si taka, ako ona potom?? ..dufam, ze nie