Rozišli by ste sa s priateľom len preto, že jedného dňa, kedy bolo všetko úžasné, ste pocítili, že nie je ten pravý?
Ja som to urobila. Ale stále je súčasťou môjho života. Mám pokračovať v náklonnosti či odskúšať nové vody? Čokoľvek mi poradíte aj tak nakoniec rozhodnem ja, čiže len tak informatívne. Ubližujem týmto viac ja jemu alebo on mne?
Podľa mňa je to taký pičizmus trochu. Kopnúť stávajúceho do prdele lebo dúfam v princa na bielom koni...a potom ho ešte ďalej naťahovať, lebo princ akosi nechodí.
obcasne pochybnosti su mozno dobre..i ja som mal pri mojej obcas pocit, ci je fakt ta prava, a prave vdaka pochybnostiam a ich rozboru a reflexii, som sa este viac uistil, ze to tak je..nie vzdy su obcasne pochybnosti zle a na skodu..citovo som vzdy citil ze prava je, no rozum mi obcas vravel nieco ine a to som potom podroboval kritike a rozmyslal som nad tym..no a sme spolu vyse 2 rokov, stastni a je nam dobre cize skus sa viac zamysliet nad tym pocitom..ak je to pocitovo aj rozumovo, tu by som uz asi zbytocne nic nepredlzoval..kazdopadne, rozhodnes sa sama
Práveže je to veľmi premenlivé, raz cítim , že ho mám strašne rada a niekedy nemám chuť ho ani vidieť. A či pocitovo alebo rozumovo nieje ten pravý, to neviem ale rozhodne nie aj aj.
@megy27 keby som to urobila vtedy, keď som si to prvýkrát uvedomila, mohla som si ušetriť dva roky trápenia a zahodenej mladosti, ktorú mi nik nevráti.
ja neverím na tieto teórie o "tom pravom". ak mi je s niekým fajn, všetko klape, rozumieme si, nevidím na rozchod dôvod. a už vôbec nie, nejaký pocit, že nieje ten pravý. Bije ťa? Nerozumiete si? Nemáte spoločné záujmy, chorobne žiarli, správa sa ako kokot, je alkoholik, narkoman, alebo vám to proste v nejakom ohľade nesedí ... to by bol dôvod na rozchod.
Neopúšťaj ľudí čo ťa majú radi len preto, lebo máš pocit, že niekto ťa niekedy bude mať rád viac a bude sa ti lepšie hodiť, aby si neostala prekvapená, koľko "tých pravých" odmietneš. tebe sa proste len opotreboval, zunoval, tak si si šupla do hlavy, že to nieje ten pravý.
Spravila som to.. Po troch rokoch vzťahu som jedného dňa proste pocítila že to nie je ono.. všetko bolo relatívne v poriadku a dlho veľmi, veľmi dlho som o tom rozmýšľala až jedného dňa .. z ničoho nič. venčíme psa a ja som mu povedala všetko čo som chcela a nad čím som uvažovala.. zistila som že je to "viac menej" obojstranné a jednoducho to skončilo a teraz som našla niečo oveľa silnejšie a krajšie a on snáď tiež
No nie každý má také "šťastie" ako ja takže DOBRE porozmýšlaj !
Ďakujem Vám všetkým za Vaše názory, prípadne rady. Ako sa hovorí ,,sto ľudí, sto chutí" a tak si vyberiem to, čo by som chcela ochutnať. Možno to budú ,,práve tí praví", ktorých odmietnem ale neobávam sa toho, ak sa to stane. Trpký život je krajší ako bezstarostný.
Pocit nie je ten pravy. Tiez som sa s tym stretol. "Mam pocit ze nie si ten pravy". "Nevies mi dat to co potrebujem".
Respektujem pocit zeny ktora nelubi...ja tiez nelubim vsetky ktore su ku mne mile. Ale si ich ani nepustam k telu. Nedavam im pocity, nadeje...
Zeny vsak pouzivaju...slova a ciny, ktore im vyhovuju. Casto si vsimam,ze nieco povedia alebo spravia aby dosiahli ciel co najlahsim sposobom.Nie su konfliktne, boja sa konfliktov, boja sa cudzich nazorov a boja sa premyslat. Vsimam si to coraz castejsie na kamaratkach, kolegyniach...vsetkych. Strasne to rezonuje. Aj napriklad to ked zena povie ze sa citi lepsie v muzskej spolocnosti, ze ma viac kamaratov ako kamaratiek. Preco to tak je ? Rivalita, lahka manipulacia. To ze ked jedneho odkopne hned pribehne dalsi ...a mozno lepsi.
Sama musis vediet ake su to pocity. Ci nie su falosne a netvori ich len tvoje ego. To ze niekto netancuje ako ty piskas neznamena ze nie je ten pravy.
Uvediem priklad. Je to to iste ako ked sa niekto tvari ako "spontanny, zivocisny typ" snazi sa zit na hrane, nepremskat prilezitost nieco zazit a nemysli na nasledky...Mas ho rad, on ma rad teba ale ked mu zacnes vycitat niektore veci pretoze ti na nom zalezi tak ta dana osoba posle prec..vymysli si ze neciti ze si ten pravy a podobne. Ved pride iny...co ju bude mat rad a este ju bude podporovat v tom co robi zle. Nebude jej nic vycitat.
Dobre si premysli co chces. Ci chces rozvijat nieco s clovekom ktory ta ma skutocne rad a zalezi mu na tebe alebo sa chces bavit a mrhat so vsetkym. Premysli si ci chces obetovat nieco a ublizit niekomu len preto ze nevies co sama chces...
Aby som to uzavrel. Nevravim ze mrhanie je zle...Len tak zabijat cas, peniaze ked tym nikomu neublizujem a mam na to..preco nie ? Rozumne sa zabavat...preco nie ? Spoznavat novych ludi a spat s nimi a nemanipulovat / nenamotavat ich..preco nie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nema vyznam v tom pokracovat podla mna
neubližuje nikto nikomu...
ale proti gustu žiadny ten...dišputát.
ublížiš asi viac jemu ak mu budeš dávať falošnú nádej...
ja neverím na tieto teórie o "tom pravom". ak mi je s niekým fajn, všetko klape, rozumieme si, nevidím na rozchod dôvod. a už vôbec nie, nejaký pocit, že nieje ten pravý. Bije ťa? Nerozumiete si? Nemáte spoločné záujmy, chorobne žiarli, správa sa ako kokot, je alkoholik, narkoman, alebo vám to proste v nejakom ohľade nesedí ... to by bol dôvod na rozchod.
Neopúšťaj ľudí čo ťa majú radi len preto, lebo máš pocit, že niekto ťa niekedy bude mať rád viac a bude sa ti lepšie hodiť, aby si neostala prekvapená, koľko "tých pravých" odmietneš. tebe sa proste len opotreboval, zunoval, tak si si šupla do hlavy, že to nieje ten pravý.
v podstate @stodvacinkar to povedal celkom trefne
No nie každý má také "šťastie" ako ja takže DOBRE porozmýšlaj !
Respektujem pocit zeny ktora nelubi...ja tiez nelubim vsetky ktore su ku mne mile. Ale si ich ani nepustam k telu. Nedavam im pocity, nadeje...
Zeny vsak pouzivaju...slova a ciny, ktore im vyhovuju. Casto si vsimam,ze nieco povedia alebo spravia aby dosiahli ciel co najlahsim sposobom.Nie su konfliktne, boja sa konfliktov, boja sa cudzich nazorov a boja sa premyslat. Vsimam si to coraz castejsie na kamaratkach, kolegyniach...vsetkych. Strasne to rezonuje. Aj napriklad to ked zena povie ze sa citi lepsie v muzskej spolocnosti, ze ma viac kamaratov ako kamaratiek. Preco to tak je ? Rivalita, lahka manipulacia. To ze ked jedneho odkopne hned pribehne dalsi ...a mozno lepsi.
Sama musis vediet ake su to pocity. Ci nie su falosne a netvori ich len tvoje ego. To ze niekto netancuje ako ty piskas neznamena ze nie je ten pravy.
Uvediem priklad. Je to to iste ako ked sa niekto tvari ako "spontanny, zivocisny typ" snazi sa zit na hrane, nepremskat prilezitost nieco zazit a nemysli na nasledky...Mas ho rad, on ma rad teba ale ked mu zacnes vycitat niektore veci pretoze ti na nom zalezi tak ta dana osoba posle prec..vymysli si ze neciti ze si ten pravy a podobne. Ved pride iny...co ju bude mat rad a este ju bude podporovat v tom co robi zle. Nebude jej nic vycitat.
Dobre si premysli co chces. Ci chces rozvijat nieco s clovekom ktory ta ma skutocne rad a zalezi mu na tebe alebo sa chces bavit a mrhat so vsetkym. Premysli si ci chces obetovat nieco a ublizit niekomu len preto ze nevies co sama chces...
Aby som to uzavrel. Nevravim ze mrhanie je zle...Len tak zabijat cas, peniaze ked tym nikomu neublizujem a mam na to..preco nie ? Rozumne sa zabavat...preco nie ? Spoznavat novych ludi a spat s nimi a nemanipulovat / nenamotavat ich..preco nie ?
Neplet city potom tam kde mozu niekoho zranit...