@nietimekki ano, hovorim, ze je to ako pre 10 rocne decko, ale nadruhej strane, ked sa tak chova on, mozno to iste caka odo mna...a nechcem mu byt nic "dlzna"....o tom to cele je...
dpč.. začnite už používať vlastný rozum a robiť vlastné rozhodnutia!! (zachvíľu sa tu už ľudia začnú pýtať či sa majú ísť vysrať teraz alebo až neskôr).. nepochopím to nikdy ako si niekto môže pýtať "radu" od kopy cudzích ľudí..to nemáš žiadnych kamarátov, ktorí ťa poznajú lepšie a asi lepšie pochopia skutočný rozmer danej situácie.. a ešte niečo, toto pýtanie si rady je aj tak obyčajný alibizmus, zbabelstvo ab ľudia rozhodnutia, kt. niečo pokazia mohli zvaliť vinu na tých "radcov"!?!
šak to je super , ja by som to bral .... mal som babu za ktorou som cestoval každý víkend 100 kilometrov , čo by som dal za to, aby mi po najjebnutejšom rozchode v mojom živote vratila za cestovné
Daj na charitu. Bezdomovcovi za rohom. Spal to. Hod romanticky do rieky a pozeraj ako sa to romanticky potapa. Hod mu to pred dvere. Hod mu to do okna. Urob si z jeho veci voodoo babiku a pichaj do nej pripinaciky. Snad si vyberies.
ja som všetky veci vyniesla vonku .. ku ostatným .. čo skladujem v takej miestnosti a 1 plyš. psíka som si nechala v posteli , bo je zlatý ... a jemu to nevadí ... aspoň myslím .. len tak divne sa nato kuká , keď je u mňa
a on si veci odo mňa nechal tiež . má ich na skryni v izbe .. tak neviem
ja by som sa spýtala, že či chce s5 a keď nie, tak nie rozdám, ak sa páči nejakej kamoške nejaká vec
ak sa ti niečo z toho páči a nevadí ti že to je od neho tak si to nechaj.. šak raz ti to dal, nemá právo to pýtať späť.. ostatné mu vráť a nebuď jak decko.. dal za to prachy, tak to môže dať ďalšej babe keď s ňou bude chodiť, aspoň ušetrí.. ty nemusíš na truc mu teraz robiť zle, je to detinské a zlomyselné
mne byvali urobil to iste...neviem podla mna si to mal nechat ako pamiatku an to pekne co sme prezili kedye sme sa rozisli v dobrom... stve ma to doteraz bo ked vravel ze je to v pohode ked sme sa rozisli a ze sme prezili pekne veci a ked to prestalo klapat tak aby sme sa nehadali tak sme sa rozisli a potom mi vsetzko vrati..co uz no
Daj mu ich ... pokiaľ sa on rozišiel s tebou tak mu to šľahni do okna a hotovo ....ale ak si sa ty rozišla s ním tak buď dôstojná a daj mu ich pokiaľ ide o nejaké vážne veci ako napr. šperky a pod...iba by ti to pripomínali
Keď ti to daroval,tak mu to nevracaj spat,bolo to predsa z lásky,nie?Také veci sa nevracaju naspat.Máte spoločné spomienky a život ide ďalej.Tak nestál za to.Veci si nechaj,keď sa ti páčia.Však hádam to nebol zásnubák..
su to uz tvoje veci a keby ich chcel spat vypyta si ich (viem o com hovorim ... ale je to trapne ked veci ktore dal tebe chce dat niekomu inemu).... a ak nechces aby ti ho pripominali tak ich vyhod alebo ako moja babka si ich niekde skry (ale budes ich stale mat len nie na ociach )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@cabicabi si šťastný človek, keď si nikdy v živote nebol v situácii, v ktorej bola ''každá rada dobrá''
A to nie len čo sa hodiniek za zoskok do jazera týka..
kde je problém
a on si veci odo mňa nechal tiež . má ich na skryni v izbe .. tak neviem
ja by som sa spýtala, že či chce s5 a keď nie, tak nie rozdám, ak sa páči nejakej kamoške nejaká vec
že to bolo premrhaných 10 centov.
v tej chvíli som chcela zabaliť 10 centov do obálky a poslať to.
čo si.neposielaj mu to,je to od veci.
Ty sa nemusíš správať ako 13 ročné decko