Mam taky problem.Mam priatela s ktorym sme spolu dva roky a pol,ale v poslednej dobe ma asi klame.Dohodneme sa,ze pride a on nepride.Vypne si telefon a nezajem.V piatok som s nim bola a vsetko bolo okey.Slubil ze pride,neprisiel.telefon nezdvihal do dnes
jej aj ja chcem poznat takeho drba ku ktoremu chodia kurvy...no chodite spolu uz dost dlho takze sa musite normalne porozpravat...nic ine nepomoze...btw sorry ze zas idem do statistik ale vacsina takychto vztahov stroskota...podla mna by sa mladi ludia uz tak skoro nemali viazat
jasne ze sa bude vyhovarat...potom sa s nim pohadaj povedz mu ze je kkt a ze nech sa nad sebou zamysli...povedz ze KONIEC...a on bude scet druhu sancu, ale vyser sa na neho
skus mu dat cas, priestor, nevyvolavaj mu, nech sa ozve sam, no musite si to vyjasnit co sa deje a ked to buden pokracovat tak sa na nho vykašli,lebo to nemá cenu
no popravde ja som sa s nim nechcela rozist pred tym len preto lebo som sa ho obcas aj bala ze ci mu nezadrbe..a hovorit hovori ze ma lubi a bla bla bla..ale najavo to nijak moc nedava..ved ked mu poviem podme dakam sa vyhovori na daco ale s kamosom beha po senkoch an to penaze ma..
Komunikacia riesi asi vsetko, kludne bez nervov mu to povedz a skuste si to prediskutovat, ak sa nebude chciet priznat, tak daj dokazy a uvidis, ak mu nemas verit, tak taky vztah je o nicom
15.nie zo strachu on pred tym byval dost taky agresivny ale potom som mu trosku statocne vypi*ovala a uvedomil sa..ale teraz nejak zasa hapruje..je jasne ze komunikacia vsetko riesi ale ked sa s nim bude rozpravat a budem vediet ze klame a nakoniec on zo mna zas spravi kravu to je zlozite..a ked sa s nim budem chcet rozist on to nedovoli..zacne hulakat a vymyslat si ze ho podvadzam a ze mam druheho..nakoniec budem ja ta zla.
Pozri, je sice neprijemne vyzerat zly, aj ked chyba je na druhej strane, ale ked si si ista, ze mas pravdu, tak ti to moze byt jedno, pravda sa vzdy nakoniec ukaze - fakt to skus obycajnym miernym tonom povedat, aj ked on chyti nervy, bud kludna a nenechaj sa vyprovokovat, lebo vtedy clovek spravi chybu. A ked ta ma aj dalej klamat, skratka to naraz ukonci a nech si hovori, co chce, ja viem, ze je to tazke, ale inak to asi nepojde, tak drzim palce
25.presna situacia sa nevie nikdy kedze ja som neni tam kde je on a nevidim co robi..ale viem ze s tym mobilom klame jak sprosty..uz minule som mu vravela ze am to dokaze pekne vytocit no on to ma tazko na haku..a este som mu vcera napisala spravu ze ci je dakde s nejakou druhou ked sa neozyva nic..ale zrazu ten jeho kamos mi napisal ako za nho sms ze Julka neboj sa ze sme v pohode on si zabudol telefon doma A NEBOJ NEPODVADZA TA S Z DRUHOU..jak to vedel ked nema telefon akoze pri sebe..si akoze domyslel ze?
vies ja uz ani sama neviem..momentalne by som ho najradsej zabila..proste mne leze na nervy to ze on si robi co chce..ja kebyze robim toto co on uz som DEATH..lebo je ziarlivy jak taky kok no.len ked mi spoluziak zavola nervaci ze ho podvadzam a tak.moc majetnicky je...
30 - neviem, ale ak ma 18 ako ty, tak sotva je zrely na poriadny vztah, ze s tebou vydrzal 2 roky, to je mozne, ale ked mam sudit podla seba (co by som asi nemal, ale iny vzor nemam ), tak ja som v 18 urcite nebol na vztah zrely, este ani teraz sa na to necitim Takze pokial nechces ublizovat sebe aj jemu, skus to ukoncit, mozno sa to casom zlepsi
praveze on ma taky vek ze uz yb mal vediet co chce..teraz som ju volala teda tomu jeho kamosovi ze kde je..on ze vonku a slope..pytam sa ze preco..lebo ja mu robim nervy.
35 - hm, tak starsi, hm, neviem, ale v urcitom veku ma kazdy clovek nejaku taku krizu, okolo tych 21 - 22, napr. aj ja teraz tak mozno je prave v tom, ale pokial slope a klame, tak by som asi nevahal, s takym clovekom chces zit?
38.NIE nechcem ..ale najviac ma sere to ze nepil asi dva roky..ale jak sa dal do kopy s tym jeho"super"kamosom nema na mna cas a od vtedy nedviha telefon alebo sa vyhovara ze si ho zabudol doma.
39 - hm, no tak problem je v tom vztahu s kamosom, ale od toho ho neodhovoris, vies, pokial su mu viac kamosi ako laska, tak to je zle, aj ked ktovie ako on berie vas vztah, ja osobne si myslim, ze komunikacia riesi vsetky problemy vo vztahoch, ak sa neda komunikovat, potom vztah neexistuje a nie je co riesit
41 - hej, ale myslel som komunikaciu k veci, heh, akoze aby ste komunikovali o probleme, nie len tak kecat A kto klame, ten straca doveru a ta spolu s uctou k tomu druhemu je zakladom vztahu
Asi po prvýkrát kedy plne súhlasím s touto Ygorovou radou
Ale vážne, necháš si takto skákať po hlave?
Niekde vyššie si spomínala že už si sa mu raz postavila a že to pomohlo, tak to skús druhýkrát a pokiaľ sa nič nezmení, tak to podľa mňa nemá cenu a ty sa zbytočne trápiš v nezmyselnom vzťahu...
(Aj keď nápad s tou neverou po slovensky tiež nie je na zahodenie )
45.dik ale to ho radsej pojdem spehovat podobne nez cet TV..ale uvidim ako to dopadne zajtra i ked sa nejak nechytam uz na nic..proste ja nemam uz na nho nervy
48..no dneska slubil ze sa pride porozpravat ale nakoniec isiel dakam do podunajskych byskupic ku kamaratovim rodicom..kukam ze prosim?a tak som mu statocne vypicovala a povedala ze okey koncime..a on ze no ked to nerespektujes a mam robit len to co by si chcela ty tak to skoncime..kukam ze FAJN..mna sere to ze kebyze to robim ja ma aj zabije a neviem co.vzdy len ked som dakam s kamoskou isla tak mi nadaval ze ona mi je prednesjia nez on a hen co on robi..No aspon viem na com som u takeho dementa
Heh, tak nakoniec ste to poriesili, hm, len skoda, ze to bolo s hnevom, fakt si mu to mohla povedat miernejsie, ja viem, ze si to nezasluzi, ale zas aj tak, hm, no ale uz je to tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
2. prečo sa o tom nebavis s nim?
3. ako ti tu mozu pomôct ludia co teba ani jeho vobec nepoznaju
ked je idiot ze ani okolnosti si nevie nejako zamaskovat a klame ta tak mu povedzco si myslis
a ked ta klame tak to neam vyznam, podla mna
skus mu dat cas, priestor, nevyvolavaj mu, nech sa ozve sam, no musite si to vyjasnit co sa deje a ked to buden pokracovat tak sa na nho vykašli,lebo to nemá cenu
a to uz uvidis na nom ci ti hovori pravdu
ale keby isiel spravit tebe tak...neviem, no...to je ina kava...asi nieje celkom v poriadku...
neviem je to blbe..uvidim ako to dopadne zajtra,ale je jasne ze u mojho fotrika skonil ten ho ani vidiet nechce.
A JA TU ZENU CHCEM!!! mam to krute, no...
praveze on ma taky vek ze uz yb mal vediet co chce..teraz som ju volala teda tomu jeho kamosovi ze kde je..on ze vonku a slope..pytam sa ze preco..lebo ja mu robim nervy.
si cennim..ale ak mam pravdu povedat uz ho nejak neriesim nech si robi co chce,nebudem sa zbytocne rozculovat.
1. Pozvi ho na pivo
2. Kriglom po papuli
hned je mi lepsie
no ja by som ties skoncoval ved naco riskovat...
a ked maz guraz tak ho daj sledovat cez neveru po slovensky ovsem ak chces?
Ale vážne, necháš si takto skákať po hlave?
Niekde vyššie si spomínala že už si sa mu raz postavila a že to pomohlo, tak to skús druhýkrát a pokiaľ sa nič nezmení, tak to podľa mňa nemá cenu a ty sa zbytočne trápiš v nezmyselnom vzťahu...
(Aj keď nápad s tou neverou po slovensky tiež nie je na zahodenie )
Ak sa mas rada,vyser sa nanho