Mám od prírody kučeravé vlasy, ktoré si žehlím... ale to teraz nie je podstatné =D Ide o to že keď si ich umyjem, mám ich vždy akoby rozlietané... ale tak, že ich proste nemám v prameňoch ale samostatne... a vyzerá to dosť divne... nie je na to nejaký prí
no ja mam presne takyto problem a nic ine ako gel mi zatial nenapadlo.... ale zas gel je dost onicom....ja mam vlnite vlasy a nezehlim si ich....a ked si ich umyjem tak sa mozem pravom povazovat za bosorku
nic si z toho nerob..ja som na tom rovnako...radsej si ich nezehlim..a cesem si len vlhke vlasy...je to trochu otravne si ich zakazdym mokrit ale co uz..ked chcem aby vyzerali aspon trochu normalne nic ine mi nezostava
ja pouzivam taky pripravok, ono to nie je vobec na kucerave vlasy, je to taka maska alebo co na hnede vlasy od pantene, ale na slovensku ju nedostat... to mi najviac pomaha na vlasy aby nevyzerali jak metla... len potom zase nie su take vlnite...
@Lilluska228 Ja mám tak isto kučeravé vlasy, ale nežehlím si ich. Rozlietane ich mám stále len práve že po umytí sú ako tak zvládnuteľné. To bude asi tým, že používam balzam.
Ja mám tiež kučeravé vlasy,a tiež si ich žehlím..ak ich nemáš v tých prameňoch,ale všelijako rozlietané to máš asi krepovité kučery..ale sú na to všelijaké prípravky Loreál tučím taký oranžovo-biely,a ten ti to tak akoby zlepí do tých pramenov..mojej kamoške to dosť pomohlo,ale to závisi od vlasov..
pozri podľa mna by si si nemala žehliť vlasy , lebo ich to dosť ničí a vysušuje , sama mám kučerave vlasy a tiež som ich žehlila ale už som s tým prestala, ale vrátim sa naspät k téme mne pomáha Sunsilk kondicionér na kučeravé a vlnité vlasy( ten zelený), a potom ešte maska na vlasy Genera , vlasy po nej niesu vôbec rozlietané a k tomu sa po umytí dobre rozčesavaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
za 1: to nenormalne vlasom skodi a vysusuje ich
za 2: vlnite, ci kucerave vlasy su omnoho krajsie ako obycajne rovne