noo... snáď to tu ešte nebolo.. Potrebujem radu. Ako deviataci pripravujeme rozlúčkový program. Chcem vás poprosiť o nejaké dobré nápady, prípadne napíšte čo ste mali na rozlúčkový program vy.. pls. už som z toho zúfalá a nápady neprichádzajú. Za všetk
aj my mame robit program ale musi to byt samostatny program teda daky tanec alebo scenka alebo co a nie sutaze a tiez fakt netusime ze co by to malo byt
7. Horox - u nás to bolo podobbne - tý ktorým sa to nepáčilo neprišli vôbec. Takže sme tam boli asi iba polka ročníka - ale o to to bolo krajšie pretože sme tam boli iba ,,normálny,, ľudia takže to všetko dobre dopadlo.
ja co si pamatam sme sa drzali za ruky a behali sme po slovenskej aj madarskej budove skoly a spievali nejake pesnicky...potom bola tusim aj nejaka diskoteka ale ja som isiel radsej domov
my to pripravujeme už ale pol roka, a stale nič nemame ani kolačky dokonca nemame este objednane.. alee my budeme na konci roka spievat,kedze sme dost spevava trieda hh a z nasej rozluckovej nebude asi nic,lebo je nas iba 8 a to nezartujem
My tiez budeme mat ale mne je to sumak, kedze ja budem v zahranici, len ma mrzi, ze nestihnem vylet do Osviencimu a aj tak by tam pustali cely cas Hip hop a Rap a potom by som mohol ist rovno na psychiatriu
My mame len tanec (akoze hip-hop ), lebo sme trieda, kde o program nema nik zaujem ja by som aj nieco vymysela, ale zvysok spoluziakov sa neda infikovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale zase...ani súťaže ako kŕmenie sa s čučoriedkovým džemom poslepiačky nie je na zahodneie...
A spravte si program do ktorého sa budú zapájať aj nejaký dobrovolníci či už žiaci alebo aj učitelia. Napr. tanec učitel žiak alebo podobne....
no ja som odporca sice, ale ja by som ju bral lenze sa nevieme dohodnut a s nimi sa neda...
az na Igora, ale take nervy mam na nich...
zozbierali sme fotky zo vsetkych rocnikov, z vyletova tak, zozenieme si premietacku a urobime prezentaciu fotiek taku nostalgicku atmosku
potom ja a este dvaja spoluziaci v triu na gitarach zahrame zopar veci a tak dufame ze to vyjde