tak ak môžeš tvaroh, tak jemný tvaroh s asi polkou väčšieho banánu, vanilkový cukor a to posyp grankom- je to úžasné.. alebo tvaroh, postrúhané jablko, škorica a do toho hrozienka ak ti chutia....
Okrem jablka a mrkvy zeleninu s ovocím radšej nemiešaj, lebo keď zmiešaš štavy tak sa doondíš... :/
Ja ulietavam na rajčine s jarnou cibuľkou, ale to okrem mňa ešte nechutilo nikomu tak neviem alebo jablko-hruška-broskyňa/jablko-mrkva... keď nemôžeš mlieko tak banán ani lesné plody radšej nie :/
@9 je top! V mixovaní sa riadim jednoduchosťou, niekedy mi stačí aj
1 obyčajný banán s kokosovým mliekom a idem sa s tým zadrhnúť alebo môj najnovší objav
2 banán+hruška. Podstatou veľa mixovaníc je proste banán.
3 banán+kivi+špenát
4 všetko ovocie čo doma nájdeš
Keď chcem niečo sýtejšie, pridám tam aj ovsené vločky, keď chcem sladšie dosladím napr agáve syrupom, super je na pár minút nechať odstáť v zovretej vode sušené hrozienka, do kaše je to mňam :-S
Ja si robím takto: 1 banán, jahody, maliny, baby špenát - ktorý tam neni ani cítiť a je strašne zdravý, sušené mlieko, voda, a keď sa chcem z toho aj najesť tak si dám aj ovsené vločky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja tam hadzem ovocie s dzusmi, alebo ladom, alebo mliekom.. nic specialne.
Ja ulietavam na rajčine s jarnou cibuľkou, ale to okrem mňa ešte nechutilo nikomu tak neviem alebo jablko-hruška-broskyňa/jablko-mrkva... keď nemôžeš mlieko tak banán ani lesné plody radšej nie :/
1 obyčajný banán s kokosovým mliekom a idem sa s tým zadrhnúť alebo môj najnovší objav
2 banán+hruška. Podstatou veľa mixovaníc je proste banán.
3 banán+kivi+špenát
4 všetko ovocie čo doma nájdeš
Keď chcem niečo sýtejšie, pridám tam aj ovsené vločky, keď chcem sladšie dosladím napr agáve syrupom, super je na pár minút nechať odstáť v zovretej vode sušené hrozienka, do kaše je to mňam :-S