@where
nechcem hreší, ale na kieho ...... mu je kefka keď nema pastu
ale ak ste dobry kamoši, šak mu povedz rovno, o čo kráča, ak je kamarát bude na sebe pracovať
Ved to ani nemusí mat z toho,že si neumýva zuby,ale nejaké žalúdočné problémy,tráviace a pod.A treba to normálne povedat edzi 4 očami a nie len pozachrbát ohovárat.Inak ušný maz je velmi dôležitý v ušiach a ked sa opýtate hoiktorého lekára čo sa tým zaoberá tak vám povie,že uši si NECISTITE ziadnymi tyčinkami a podobne.Treba len vypláchnut vodou a malíčkom kam sa dostanete vyčistit.Dalej to je potrebné aby to chránilo sluch
@zajkousko nie sme kamaráti Len viem že je v pohode..
Ale chalani čo sú s ním v parte mu to vyhadzujú na oči v priemere 5 krát pri 5 sekundovom rozhovore s ním.
váhala som medzi 1 a 4.
mám fakt extrémne citlivý nos, a z všemožných nepríjemných pachov ma napína. :ble:
zato parfémčeky a voňafky mi vždy zlepšia náladu
@where Tie reči s Mariom beriem späť (no ponechávam si právo vrátiť vrátenie) A práve teraz začať takto provokovať, keď závisláčim na Pánovi Prsteňov a Hobitovi
Raz som mal kolegu v práci, ktorý sa ku zubnej kefke priblížil najviac v obchode, keď kráčal okolo regálu, kde boli vyložené.
Iba raz v živote na mňa dýchol v tesnej blízkosti, ale bol to taký strašný smrad, že ma až oči štípali, napínalo ma tak, že som naňho takmer hneď hodil tyku.
Ešte týždeň som chodil ako keby som mal epileptické záchvaty z toho šoku a traumu mam do dnes.
Neviem no asi všetko z toho aj keď sa mi často stáva že sa v škole spotím a keď je to už také že to sám cítim ta sa tak hanbím že celu dobu ani ruky nedvíham ale napr ak sa spotím keď som ráno rychlo šiel pešo do školy tak vtedy v pohodke vytiahnem v šatni servítku poutieram popod pazuchami jak gentleman a idem na hodinu a potom vkuse pre istotu pred spolužiakmi rozprávam "boha jak som sa rano ponahľal do školy som sa spotil nenormalne"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
:letim:
uz nie som.
kto si da tvarohovu strudlu?
daj mu 3 ečka na pastu, asi si domyslí :happy:
Nepomohlo
nechcem hreší, ale na kieho ...... mu je kefka keď nema pastu
ale ak ste dobry kamoši, šak mu povedz rovno, o čo kráča, ak je kamarát bude na sebe pracovať
Ale chalani čo sú s ním v parte mu to vyhadzujú na oči v priemere 5 krát pri 5 sekundovom rozhovore s ním.
mám fakt extrémne citlivý nos, a z všemožných nepríjemných pachov ma napína. :ble:
zato parfémčeky a voňafky mi vždy zlepšia náladu
no tak to je potom ľajdačisko ľajdavé, ani sa neožení, iba ak si najde sebe rovnú čavaru
Iba raz v živote na mňa dýchol v tesnej blízkosti, ale bol to taký strašný smrad, že ma až oči štípali, napínalo ma tak, že som naňho takmer hneď hodil tyku.
Ešte týždeň som chodil ako keby som mal epileptické záchvaty z toho šoku a traumu mam do dnes.