Čaute. Po aktualizácii na Windows 8.1 sa mi niektoré aplikácie ako Steam a Skype rozostrili. Skúšal som ich vymazať a znovu stiahnuť ale stále nič.
PS: Skype pre desktop je rozostrený, pre Modern UI funguje dobre.
Dakuem za pomoc.
@vavo pokiaľ máš integrovanú grafiku tak to bude iba niečo s nastavením takže skús zmeniť rozlíšenie (skontroluj či máš max aké sa dá) pozri si obnovovaciu frekvenciu aj to sem tam robí blbosti, a pozri sa či máš vo windowse možnosť
Štart» Nastavenia» OvládacíPanel » Obrazovka» Vzhľad» Efekty a naľavo máš Upraviť text ClearType tak to skús zaškrtnúť ak nič ozvy sa znovu
Mňo. Skúšal som zmeniť rozlíšenie, rozostrenie stále. Následne som skúsil zapnúť Clear Type - nič, vypnúť Clear Type - nič(vyzeralo to ešte trochu horšie). Tak nwm čo s tým bude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
To dúfam.
Štart» Nastavenia» OvládacíPanel » Obrazovka» Vzhľad» Efekty a naľavo máš Upraviť text ClearType tak to skús zaškrtnúť ak nič ozvy sa znovu