myslím ,že inteligentný na úrovni človek ,ktorý má všeobecné vedomosti tak nemá problém ..a prirodzene nesmiem zabudnút na to ,aby ovládal aspoň jadro lexiky
S týmto ti chalan asi nikto na tomto fore nepomôže. Ja som tiež hanblivý, ale ked sa dam do nálady (nemyslim chlast) dokažem nadviazať rozhovor. Skus nájsť spoločnú tému. (ste z rovnakej školy? rovnaký kamoši? záujmy?,hudba?,...
A nie že sa naučíš pár tém naspamäť, a potom keď sa tie témy minú, tak o čom budete hovoriť? Proste ak nemám s niekým o čom, tak s ním nabudúce na malinovku nepôjdem.
@claudiu17 ono väčšine dievčat stačí, keď ich necháš rozprávať, budú sa tešiť, aký si pozorný a že sa o ne zaujímaš sprav z toho svoju prednosť. (samozrejme niekoľko otázok polož, ale tak, aby sa rozkecala)
mna uz nebavi sa nejak rozpravat s dievcatami, zalezi od nalady ale velmi nato uz nemavam naladu, viac mi vyhovuje, len ked huci dievca a ja to ani nevnimam
@claudiu17 to nesúvisí so slovenskou gramatikou ale so všeobecným prehľadom ..ak máš nejaký ,čo iste máš ,tak by nemal byť problém s nadviazaním rozhovoru ...ale ak si nemáte ,čo povedať ,tak to je potom o ničom ...to ani nerieš ..to musí vyplynúť proste z konverzácie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A nie že sa naučíš pár tém naspamäť, a potom keď sa tie témy minú, tak o čom budete hovoriť? Proste ak nemám s niekým o čom, tak s ním nabudúce na malinovku nepôjdem.
@marosko81 sa mi nesmej bo ťa nabudúce kusnem