aka je podla vas najlepsia a najhorsia rozpravka z jetixu?? najradsej mam spionky a najhorsie je podla mna lazy town...vacsiu koko*inu som vzivote nevidel..
sak naj je Naruto len keby nevystrihovali niektore casti...preto ho radsej pozeravam v anglictine...lazy town som videl len reklamu a bolo mi z nej zle ...nemam rad take rozpravky kde su zvierata oblecene ako ludia a spravaju sa ako ludia
Louie omg, tam bola jedna scénka na ktorej sa s bratom vždy ujebávame. Mali mladú sexi učitelky a všetci jej nosili kvetiny, len glen priniesol toaleťák a zadrel "je dvouvrstvý."
louie, ten je skvelý. a trieda č. 402. chvíľu som pozerala aj witch (mám slabosť pre nadprirodzené schopnosti) a najhoršie....neviem, ale osobne nemám rada andyho, ale to čisto pre humor toho seriálu a ani troch kamaratov a jerryho, no neviem celkom presne pomenovať že prečo. niečo ma tam rizčuľuje, asi grafika.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a najhorsia?!..ja neviem..ja lubim rozpravky
Ale Louie vedie
ja z toho nemooožem
mat tak tvoj slovnik
a také tie bojovné, to ma nudilo...