Ahojte ... Vedel by mi niekto vysvetlit, ako si mam roztiahnut ucho? Teda chcela by som take slimaka ci ako sa to vola ... Ako mam zacat? uz som citala rozne veci, ale stale tomu nechapem ... S cim to mam roztiahnut? Dakujem za odpovede :- ) » www.g
@daarkness použi slimáka,choď od najmenšieho po danú veľkosť akú chceš.ak si myslíš že kupovanie x slimákov je zbytočné tak začni napríklad spinkami alebo niečim malým čo si pravidelne budeš pichať do ucha,samozrejme stále viac a viac..používaj troška krému a slimák zaisti malou gumičkou,pri spinkách logicky len krém,mne pomohol hojivý zázrak..ale ak máš bezproblémové uši tak ani krém netreba...pre ďalšie info správa
Najlacnejsie samozrejme upiect si z fima roztahovakov koooolko len chces a mozes roztahovat za lacno do nekonecna.. Ale priprav sa, ze prve 3-4 mm bolia a je fajn pouzit vazelinu.. Na hojenie potom framykoin
vy ste out, boze milujem ked niekto hovori ci su piercingy/tetovania out alebo in -.- a hlavne musis mat najprv vyhojenu normalnu dierku od nausnice, mne to trvalo asi mesiac aj daco kym sa zahojila ( samozrejme ze ak mas tu nausnicu od mala tak na nic nemusis cakat ) a potom som zacal roztahovat..najprv 3mm malinky slimak, potom 6mm tam pasoval a nakoniec 10 ..a potom mi to nestacilo a skoncil som pri 16 a ja osobne som ziadne masticky nepouzival, len alpou som to cistil a najlepsie sa to roztahovalo po sprche :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov