mám, už asi 2 roky, vtedy to malo pár ľudí, teraz to už majú VŠETCI (tak isto ako červené vlasy) , čiže uvažujem že si to vyberiem... proste aj Barbie trubka si zajebe tunel, a keď to vidím ide ma roztrhnúť -______- ... Neviem no, ja som si vždy myslela že to patrí len do určitého štýlu (ja som si dala tunel keď som počúvala core,chodila som po koncertoch, mala som ofinu atď...vtedy mali tunely len ľudia z tejto oblasti)..bieda
@sipimoponkapa Máš pravdu ja som si to dala keď som začala počúvať Drum and Bass myslím si že aj k tomuto štýlu hudby to patrí . Ale teraz so už má každý čo ma štve .
@4 aj ja mam tunely uz od nejakych 14 a zachvilu mam 17 ale nemam potrebu si to vyzerat za to ze to ma vela ludi teraz O_____o moj nazor je ze pozerov to prejde a ostatnym zostane.. si si to davala len aby si vytrcalal ci co? ako nechcem byt zla, ale tieto nazory ma hnevaju, proste ja si to davam kvoli sebe a co ma tam po ostatnych okolo, ked sa im pacia tunely nech si ich daju aj 5 do jedneho ucha
Pár krát som čítal o takých kmeňoch kde si naťahujú uši, ústa, krky a prepichujú si všelijakými vecami líca alebo iné časti tiel. Títo ludia (s roztiahnutými uškami) vyzerajú presne ako huga-bugovia z kmeňa žijúceho na ostrove, ktorý sa nikdy nestretol s okolitým svetom a v ktorom je normálne, že si navzájom vyberajú z vlasov šváby, opekajú a jedia časti tiel svojich príbuzných a hádžu po sebe výkali.
@nonaco prečo? Chceš poprieť existenciu takýchto kmeňov? Písali o tom v Koktejli, požičiam ti ho.
Len si trošku uťahujem z ľudí, ktorí sú pravdepodobne tak nudní a obyčajní, že využijú akúkoľvek možnosť (napríklad rozťahovanie ušiek) na to, aby zaujali pozornosť. Čím väčšia kravina to je, tým rýchlejšie sa to medzi slabomyseľnými rozširuje.
@weeman Ja sa nesnažím sa poprieť existenciu toho kmeňu ale určite sa nesnažíme podobať niejakým kmeňom . Je to určitý štýl mne OSOBNE sa to páčí a nerobím to pre to aby sa za mnou niekto otáčal . Robím to sama pre seba .
Mne sa to nepaci, a je mi to jedno, ci to niekto nosi alebo nie..ved je to ich zivot! Len, aby kazdy vedel, ze ako to bude vyzerat, ked bude mat tunel aspon 40 rokov a viac....Ci na to kazdy kasle, ze? lebo YOLO a podobne hovadiny.....A scasti (ale nie uplne!) suhlasim s @weeman..ked len trocha mate vseobecny rozhlad, tak zistite, ze vsetky tunely, prepichovacky, tetovania a pod. su po tisicrocia praktizovane kmenmi na urovni doby kamennej, a v 20. storoci si to prisvojili hlavne hudobne subkultury, aby na seba upozornili a boli extra (co vsak vobec nie su..ale ludia bez rozhladu na to hned skocia), a podla mna si to mozno 10% ludi da naozaj preto, lebo sa im to skutocne paci a zvysok su pozeri, ktori chcu byt "ini", a pritom su rovnaki a spravaju sa ako stado...ved ako tu uz bolo spomenute, ze uz to ma skoro kazdy, takze uz to nie je take cool...
jo mam jeden 10mm, viac mam zakazane a planujem si roztiahnut aj druhe, len si musim nanovo prepichnut dierku a hlavne nizsie lebo je hrozne vysoko a vyzeralo by to debilne :/
páči sa mi to ked to má chlan ale len na jednom uchu ked to ma clovek na obydvoch tak je to podla man trochu neprakticke pri sexe .. proste to kusanie do ucha podla mna nesmie chybat... a tunel som mala ale už som nela peniaze na roztahovaky dalsie takže som si to nechala zarasť a nelutujem to
No neverili mi že mi to zarastie tak som sa stavila a zarástlo mi to úplne krásne Teraz chcem znova tak roztahujem už obydva. Vyrábam si roztahováky z fima
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Len si trošku uťahujem z ľudí, ktorí sú pravdepodobne tak nudní a obyčajní, že využijú akúkoľvek možnosť (napríklad rozťahovanie ušiek) na to, aby zaujali pozornosť. Čím väčšia kravina to je, tým rýchlejšie sa to medzi slabomyseľnými rozširuje.
a teraz...
ešte aj tí, čo na to frflali aké je to otrasné a že by si to v živote nedali, tak aj tí to majú prosím pekne..
* Kde to žijem?? *
No neverili mi že mi to zarastie tak som sa stavila a zarástlo mi to úplne krásne Teraz chcem znova tak roztahujem už obydva. Vyrábam si roztahováky z fima