Mám zaplatený lístok do divadla, no dnes sa mi zachytil v taške a odtrhla sa z
neho tá časť, ktorá sa odtrháva pri vstupe do sály. Predstavenie je až za vyše 2 týždne. Zoberú mi ho aj tak? Alebo by sa dal nejakým spôsobom vymeniť?
toto vazne nepochopim, nenapadne ta zdvihnut telefon, zavolat tam a spytat sa, alebo tam ist ak mas tu moznost? lepsie je zalozit forum, kde ti aj tak nikto nepovie na 100% ako to dopadne?
ako nehovorim to v zlom, len naozaj sa trochu cudujem ked tu vidim taketo fora.
@caramel vzdy je lepsie pytat sa tych ktorych sa to tyka.. a nie inde a inych.. ibaze by si vedela o tom, ze tu na birdzi je niekto z toho divadlo
na druhej strane.. ak mas obe "polky" tak by v tom nemal byt problem.. teda s predpokladom, ze ta jedna "odtrhavacia cast" sa odtrhava uplne a ten ustrizok si v divadle nechavaju..
takze.. smelo do toho. telefon ci prechadzka a spytat sa priamo.. ked tak poprosit o vymenu listka.. cim prv
Ľudia, toto je fórum. Je určené na otázky. A tá moja dokonca ani nie je hlúpa. Nie je typu "som tehotná?" alebo "som pekná/ý?" (najlepšie keď ani dotyčná osoba nemá v profile fotku). Iba som chcela vedieť, či sa niekto dostal do podobnej situácie a ako ju riešil. Za to, že som toto fórum založila, sa necítim hlúpo.
@fartgas Nie, nejdem na Fausta, niekto už ma pred ním varoval Idem na La traviata.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ako nehovorim to v zlom, len naozaj sa trochu cudujem ked tu vidim taketo fora.
na druhej strane.. ak mas obe "polky" tak by v tom nemal byt problem.. teda s predpokladom, ze ta jedna "odtrhavacia cast" sa odtrhava uplne a ten ustrizok si v divadle nechavaju..
takze.. smelo do toho. telefon ci prechadzka a spytat sa priamo.. ked tak poprosit o vymenu listka.. cim prv
Ľudia, toto je fórum. Je určené na otázky. A tá moja dokonca ani nie je hlúpa. Nie je typu "som tehotná?" alebo "som pekná/ý?" (najlepšie keď ani dotyčná osoba nemá v profile fotku). Iba som chcela vedieť, či sa niekto dostal do podobnej situácie a ako ju riešil. Za to, že som toto fórum založila, sa necítim hlúpo.
@fartgas Nie, nejdem na Fausta, niekto už ma pred ním varoval Idem na La traviata.
popripade sa informuj kde si to kupila a tam povedia co a ako ako tu uz bolo spomenute...
A keď už sme pri tom tak ja idem na koncert do divadla...