sledujete to? my na private ano a stalo sa to nasou oblubenou relaciou...normalne nechapem, ako mali ti ludia odvahu sa tam prihlasit. najlepsi je ten julo zubok a to, ze teraz sa idu tie jeho zeny o neho pobit a kazda hovori ze je to pritazlivy muz.no, n
DD ja som vcera pozrela, lebo v ukazke som pocula, ze bol niketo trestne stihany, a to sa na markizu podoba!, a ta zenska: och moj boze, ja s takymi sa nestykam, tha ja neviem co robit dd, dobre ze sracky z toho nedostala tam DD celkovo trapne jak hovado,haluz jak hrom, vsak tí ludia nemozu mat velky rozum, inak by nesli tam, vidno to, ach boze, hovadzina DDDDDDDDDD, a ten julo DDDDDDDDDDDD vyzeral jak bambi slonik uchylny DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
my sme si pri kazdom ked sa este predstavovali povedali ze: no tento uz vyzera normalne, tento je normalny a zakazdym cosi povedali ze my rovno do vybuchu a uz nebol normalny nikto. ale je to haluz na 100 percent
jasan haluuuuz, suhlasim, take uvolnenie, lepsia komedia, jak take oc california, nuda, len sa pri tom rozculujem, zato zavezky, vsak tam taki dzivi "herci" , super hlasky, a naj je pootm pozret SOS parody, skoda ze monsterovci uz zhasli.DDDDDDD
aach thakk thoto nije moji favourite rozvedeni majuu vlastnee forum ..?? hehh i´m lovin´ it .. ssom ani jedenn diel nevynechala, thakk maamm nadupanee obe seerie zze dovidenia .. strassnii psychopati ssuu tham julo, tho jje lenn tyypekk ("oo jaké špatné nohy, jaké velké žily" pamätnaa veta .. )
ale biggest sentence -- "som jej dal navrh..ci by sme sa..ako..nepomilovali.." dovi, dopo, dopi ..
no ja nemozem sak to ma urcite lepsiu sledovanost ja celebrity camp a ten julo mnooo na skapanie...a beatka ae tajej segra este lepsia ...no a henta co howorila ze kazdeho v obchode zbali a potom vobjede mno sak to je mno ae lutujem jej dceru...takyx hercov najst to je umenie.. weeru su to psychopati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ona ma potom chytila tam dole, nescem ani povedat de, zacala ma ochmatkavat, rozopinat, ale nejaky brutalny sex nebol.
ale biggest sentence -- "som jej dal navrh..ci by sme sa..ako..nepomilovali.." dovi, dopo, dopi ..
ROZVEDENI FOREVER