@7 ha,keby mňa odmietli len 3x... mňa odmietli asi 30x...ale o to väčšiu som mala radosť keď ma prijali....síce ma potom znovu vyhodili ...ale teraz skúšam znovu
ja mám RPG rada a hrám ho vééééľmi dlho(tak zopár rokov). ovládam spôsob ako sa úspešne dostať na rokfort, ale mňa to tam nebaví Alfi, RPG sa to volá preto, lebo je to Role Play Game, čiže hra za nejakú postavu.
ja absolutne neuznavam tieto internetove skoly a podobne...moja kamaratka chodila na ten rokfort a stala sa od toho totalne zavisla, uz pomaly ani nevnimala realitu, akoby zacala zit tu svoju postavu co mala tam aj naozaj v skutocnom svete...
Tak na tejto vecicke som zavislam uz pekne tri roky. taham na styri. a furt ma to neopusta neviem preco..zacala som na slavnom rokforte (ktory je mimochodom teraz dobre na hovno ani sa tam nechcite dostat a skoncila som na belfirin.sk ... ani neviem co ma na tom bavi no
na Rokfort ma uz asi 100 krat neprijali, vykaslala som sa nan a na Belfirin som chodila chvilku- prestalo ma to bavit... ostala som verna najlepsej a najdrahsej Finalii
Pridávam sa k priaznivcom RPG, objavila som to asi pred rokom a pol (skúškové obdobie má svoje čaro). Začala som na jednej anglickej škole a skončila som na Delarine, ktorému som zostala verná.
Inak Finalia funguje? lebo za ten rok a pol vždy keď som sa tam pozrela, registrácia nebola funkčná a Rokfort..... prijali ma, ale nejak som sa nevedela aklimatizovať a hnevalo ma, že aj po mesiaci, dvoch nebola škola spustená....
mňa tam (na Rokfort) prijali raz ale to bolo minulý rok okolo septembra a vtedy som to tam nevydržala lebo ako si vravela aj po vyše mesiaci nespustili školu a nedávno som to skúsila znovu prijali ma a aj spustili šk. rok ale je tam nuda nechodím tam hrávať RPG...
Rokfort.sk je absolutna chujovina...myslia si ze su nieco uzastne ale iba sa chabo opakujú....ja hrám RPG vyse dvoch rokov a naozaj som si ho oblúbila... a inak ak chcete mozte kuknut moju strankuu www.merfis.estranky.sk .... skoda ze rpg upadá... uz ani ho nemam kde hrat.... a inak viete onejakej skole de este niekto chodi??
Rokfort.sk je nanic
pentagramus.com
o nieco lepsie.Na zaciatku som na tom bola zavisla ale teraz som prepadla len koli tomu ze boli prazdniny a 900 bodov nazbierat a este odovzdat zaverecny test je pre mna nemozne
ine nepoznam
Rpg strana je celkom super nápad ja osobne som prihlasena na Aldarione ale hladala som aj iné rpg školy a nič som nenašla a rokfort.sk ? Tak k tomu sa radsej nevjadrujem 5krát som sa tam prihlasila a 5 krat ma nezobrali
Zdravim, neviete ake ja najpodstatnejsie slovo k studiu na Belfirine? Je to samostatnost? Lebo samostatnost je napisana v Histori, ale ked to dam nejde mi to..
RPG je úplne úžasná vec, i keď je pravda že strašne návyková...Prestriedala som milión estránkovských ale i neestránkovských škôl a stránok vrátane divie, belfirinu, rokfortu atď.ale jediná záležitosť, pri ktorej som zostala a som jej verná je Finália
Po prvýkrát sa na slovenskom webovom trhu objavuje RPG stránka na tému reálneho sveta. Žiadne prehnané povinnosti, len skutočné priateľstvá a RPG hry, ktoré vám ešte dlho utkvejú v pamäti. Vytvorte si aj vy svoju RPG postavu a žije s ňou vo svete virtuality.
Len tí, čo sa vyjadrili k Rokfort.sk - bola to jedna absolútne skvelá stránka, ktorú nedokázalo NIČ predčiť.. a dostať tam sa nebolo ťažké - bol stanovený limit slov v registrácii, a keď ste ju dosiahli , boli ste tam..
finália je jasne najlepšia a rpg (tá písaná, samozrejme) je skvelá vec, pokiaľ ju človek neberie až tak vážne. som na divii aj na belfirine, ale fináliu neprekoná nič.
ľudia píšu o závislosti - okej, človek vie byť závislý od všetkého, ale ide o to, stanoviť si medze... a napokon, to možno polročné obdobie fanatizmu, ktoré sa u mňa objavilo na začiatku, bolo prekrásne, úžasné.
Veľa stránok RPG je skvelých...ako sa zrušil Rokfort.sk tak som len ťažko hľadal niečo čo by malo aspoň podobnú úroveň, » donetvia.com/... je celkom slušná stránka...
ja som tiez niekedy velmi vela hral, bol to pre mna relax... opustil som to pre skolske povinnosti a asi 4 roky som to nevidel... poradte nejaku stranku, ktora funguje...
Ahojte čo sa týka tých RPG škôl taj ja by som si to chcela zahrať akurát že na fináliu sa nedostanem bez pozvánky. Nemohli by ste ma tam niekdo pozvať ? Ďakujem
Aj, keď je stránka celkom novo prerobená v minulosti mala veľký úspech. Je len na Vás, či dokážeme vybudovať novú komunitu a užiť si zábavné dni RPG. Všetko, čo od Vás žiadam je len aby ste si pozreli stránku, do ktorej boli investované mesiace a ja som si istý, že sa do nej zamilujete! » hogwartswizardsschool.jimdo.com. NIeje moja len pomaham
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
slovne RPG?
Moja kamaratka na nich nadava lebo ju tri krat odmietli
Ale je najlepsia a hocikto sa tam nedostane.
Pochopil som to ja, pochopi to kazdy.
Pozrela si do lesa?
Ale Kristi ma preklep)
Na Rokfortsk ma neprijali s odôvodnením, že mám krátku históriu postavy na jednu 4stranu...
A tiež som vystriedala veľa škôl. Teraz Delarin a Flamme, že Jana?
A od Septembra kamoš spustí nový Rokfort, na ten sa teším najviac.
A Dado, tie preklepy boli kôli notebooku. Na tom sa nedá tak rýchlo písať ako na klasickej klávesnici A
Inak Finalia funguje? lebo za ten rok a pol vždy keď som sa tam pozrela, registrácia nebola funkčná a Rokfort..... prijali ma, ale nejak som sa nevedela aklimatizovať a hnevalo ma, že aj po mesiaci, dvoch nebola škola spustená....
je to fakt super!!!
pentagramus.com
o nieco lepsie.Na zaciatku som na tom bola zavisla ale teraz som prepadla len koli tomu ze boli prazdniny a 900 bodov nazbierat a este odovzdat zaverecny test je pre mna nemozne
ine nepoznam
teraz prežívam na kadejakých blbostiach na estránkach a pod. ja chcem fináliu!!!
mám aj vlatnú dedinku:
» www.wix.com/konohagkure/reg...
regnite sa!!!!
tu je ten správny :
» www.wix.com/konohagakure/re...
Virtuálne RPG mestečko Follows - http:/www.mesto.tym.sk
ľudia píšu o závislosti - okej, človek vie byť závislý od všetkého, ale ide o to, stanoviť si medze... a napokon, to možno polročné obdobie fanatizmu, ktoré sa u mňa objavilo na začiatku, bolo prekrásne, úžasné.
Mám tiež vlastné RPG --> rpg-moon-school.blog.cz
Pls. pozrite a bola by som rada keby ste sa prihlásili