Ahojte, som neskúsený tak skúste nenadávať a berte to ako normálnu otázku, tak s mojou priateľkou som už 4 mesiace (pre niekoho málo, pre niekoho dosť, ale milujeme sa a moc), ale na tom koľko sme spolu nezáleži, a chcel by som jej k nášmu "výročiu" kúpiť
párny počet kvetov sa dáva umretým :ehm: čiže nápad máš fajn, ale niekoho by sa mohol dotknúť keď si stojíš za tými štyrmi ružami, povedz v kvetinárstve nech ti ich v kytici dotvoria aj nejakými inými kvetmi... alebo porozmýšľaj nad nejakým iným darčekom... na štvrťročnicu by určite potešil aj jeden kvietok čo tak napríklad niečo v kvetináči?
Absolutne nezalezi na tom ci jej das 456 ruzi, alebo jednu. Ide o to gesto, z ktoreho zvlhne. Chod do kvetinarstva, povedz ze chces pre frajerku nejake zeliny a oni ti poradia. Urcite nerob take veci, ze 4 ruze = 4 mesiace spolu, lebo sa moze stat, ze potom kazdy mesiac bude cakat +1 ruzu a ver, ze ta dlho nebude bavit takato tradicia a po par rokoch sa moze stat aj celkom nakladna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tak radšej počkaj ešte jeden mesiac a daj jej tých ruží 5
chod do kvetinarstva a spytaj sa oni ti poukazuju co vsetko maju a ake kombinacie sa z toho daju spravit
#smoothasfuck
inak co je zle na nejakom peknom kvete v crepniku? Moja polovicka ich zboznuje