Čo hovoríte na rybie prsty? Ja osobne by som si radšej dal rybie stehno - veď prečo nie keď môže mať ryba prsty tak aj stehno ! Nie je absurdny ten nazov "rybie prsty?"
názov neriešim.
no od pondelku do stredy som ich jedla a je to bašta :3 len mi k tomu chýbala zemiaková kaša a tak som si to dávala s rožkom
dúfam, že sa z tejto info tešiiš!
Keď som mala tak 5-6 rokov, tak som ich milovala a odvtedy som ich nejedla, začala som si uvedomovať, že neviem, čo v tom môže byť pomleté ale práve teraz by som si rybie prsty dala
ale najlepšiu odpoveď ti sem hodil podľa mňa patuusko... či patuskoo vlastne.... lebo ten názov určite vychádza asi z toho, na čo sa to najviac podobá
ale áno, je to absurdné
rybie prsty je fajn si spravit vlastne. Tie kupovane su zvacsa "zbytok" po spracovani ryby na filety a pod. Treba kukat na % zlozenie ryb. Tie TOP maju okolo tych 60-70%. Videl som vsak uz aj s 10% samozrejme sa to odrazi aj na cene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
no od pondelku do stredy som ich jedla a je to bašta :3 len mi k tomu chýbala zemiaková kaša a tak som si to dávala s rožkom
dúfam, že sa z tejto info tešiiš!
rybie prsty jedine s pudingom
ale áno, je to absurdné
@obliviate
ale povedz mi!
čo znamená podľa teba slovo absurdné?