ACH JAAJ!!!!!!!!....este taky dotaz....radsej to merajte v IE ti co pouzivate Mozillu Firefox lebo mne v nej ukazuje asi desatinovu rychlost a pohodne som myslel ze spitchujem providera ale som skusal sosat cez IE a ide mi v poho 1,25MB/s takze ACH to je taky skurv*eny prehliadac ta nova mozilla ---radsej no koment
ja mam chello na notebooku celkovo je to zda sa mi najrychlejsi net,ajked ma este vseliake rozne tie druhy ja sa do tej techniky sice moc nevyznam,ale zda sa mi ze z toho chella celkovo co je najrychlejsi este mam
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1961.8 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 245.2 KB/sec (Kilobytov za sekundu). este by som dodal ze toto meranie je aj tak nepresne, lebo ked to skusite dajme tomu za 10 min znova, nameria vam uplne nieco ine, casto aj +-200 Kbps
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale nie je kazdy den rovnaka, niekedy mam viac inokedy menej ako kedy.
ked chcete objektivne vediet tak pouzit www.speedtest.net
ja mam chello medium 10/1mbit realne ide dw: 1,2MB/s ,up: 123kB/s ,ping priemerny : 5ms
ping merajte najlepsie cez : start-spustit-cmd ,zadajte prikaz : ping www.six.sk -t
nie som spokojny
ale sťahovala som pritom zo 5 songov,neviem či to mohlo nejak ovplyvniť...
A som celkom spokojná, ale niekedy by to mohlo byť aj lepšie
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 8796.9 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 1099.6 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
a na speedtest.net mam
dw: 1.19 MB/s, up: 114.1 kB/s...ping okolo 10ms
aktualna , ale nechcelo sa mi vypinat net radio,icq,a asi milion stranok atd
inak:
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1115.2 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 139.4 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
A som celkom spokojná
ani neviem, aké chello mám, keď to je v tom triplpleji ale tuším medium a som s ním spokojná moooooooje chello
troska malicko
slabe? aspon ze neobmedzene a jedine co sa na predmesti da (wajfaj)
inak na intaku nieco okolo 6mbit
ach jaj...a to uz mam ten pomalsi net od SIHOTnetu
2910 kb/s ubload
Nesťažujem sa
celkom sa to da...