Holky, skúšali ste nejakú farbu, čo vám chytla do ryšava? Ja používam Loreal Mango, ale či nemáte skúsenosť aj s niečím iným táto sa dosť vyzmývava... keď tak aj niečo červenšie čo zostane časom pekné ryšavé, či mám ostať verná ?
@sajurisan najdlhsie a najlepsie tieto zmyvatelne farby drzia ked si predtym odfarbis vlasy(byva to niekedy aj v odporucaniach), ale zas to je tiez take polovicate riesenie
však ak si tmavovláska sa odfarbi na blond a daj si ryšavú farbu myslím že byto malo chytit
ale ja mam jednu kamarátku ktorá nech použije akukolvek farbu už skúšala hnedu , červenu a blondavu, všetko ejj chytilo ny ryšavo okrem takej tmavohnedej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
však ak si tmavovláska sa odfarbi na blond a daj si ryšavú farbu myslím že byto malo chytit
ale ja mam jednu kamarátku ktorá nech použije akukolvek farbu už skúšala hnedu , červenu a blondavu, všetko ejj chytilo ny ryšavo okrem takej tmavohnedej