ano tema vlysy zase raz... proste mam otazku...na dievcata hlavne... mate skusenosti s namiesanim farby u kadernika? len pridem do kadernictva a poviem chcem take a take a on to spravi ci ako ? je mozne aj niekde si len dat namiesat farbu a p
@h8u ale treba ist priamo za kadernikom on mi namiesa hej teda aj rovno nafarbi... ja len osm nechcela za to vyhpodit neviem kolko penazi preto osm chcela ci neesituju len obchodiy kde to namiesaju abo tak
a príde mi lepšie kúpiť farbu, ktorá už je hotová a máš tým pádom aspoň trochu overené aký je to odtieň, aj keď samozrejme nikdy nemôžeš vedieť ako to chytí, ako nechať kaderníčku to miešať. ja som kedysi keď kaderníčke ušiel pomer pri miešaní skončila namiesto tmavohnedej s tvrdou čiernou, a pokus dostať ju preč z hlavy, možno aj preto, že to bolo za pomoci tej istej kaderníčky, skončil stratou polovice dĺžky a polovice kvality vlasov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Teda ja nemám farbené vlasy, ale predpokladám, že takto to nefunguje
Že Ti presný odtieň namiešajú.. A asi je to subjektívne podľa vlasov..
Rovnaká farba môže každému chytiť inak.
je dost mozne,ze ti to chyti na rysavo
...
a príde mi lepšie kúpiť farbu, ktorá už je hotová a máš tým pádom aspoň trochu overené aký je to odtieň, aj keď samozrejme nikdy nemôžeš vedieť ako to chytí, ako nechať kaderníčku to miešať. ja som kedysi keď kaderníčke ušiel pomer pri miešaní skončila namiesto tmavohnedej s tvrdou čiernou, a pokus dostať ju preč z hlavy, možno aj preto, že to bolo za pomoci tej istej kaderníčky, skončil stratou polovice dĺžky a polovice kvality vlasov.