takže nasralo ma to, že potrebujem niečo prerysovať, ale je tu malý prúser. neviem ktoré rozmery sú normalizované, nemohol by mi prosím nejaký technik helfnúť? fakt budem pekne hlboko v prdeli, ak to nespravím...
je to osmička, úplne v pravo hore
http:/
no rozmery si môžem zadať ľubovoľné, ale sú tam súčiastky, ktoré sú normalizované a tie si mám vyhľadať v strojníckty tabuľkách v závislosti od rozmerov, ktoré som si zvolilo pred tým. ale neviem, ktoré všetky sú normalizované.teda skrutka je normalizovaná,a le Ďalej moc neviem...
my ako prváci sme robili len dajaké chujoviny, hriadele sme vôbec nerobili. s tým sme začali až tento rok, ale ešte bude treba spraviť výrobný výkres. ale to už chvala bohu budeme robiť v autocade
vyrátaj si rozmery podľa hentoho pôvodného obrázku. aby sme sa pochopili tak uvediem jednoduchý príklad, ktorý keď pochopíš tak si king, ale myslím, že pochopíš: ke´d má strana B dlžku 10 cm a skrutka má 1 cm. tak keď bude mať strana B dlžku 15 cm, tak skrutka bude mať 1.5cm. treba si tam zistiť ten pomer. ty budeš mať hentu kokotinu 1.489 krát väčšiu ako na obrázku, tak aj skrutka bude 1.489 krát väčšia ako na obrázku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@10 a nevedel by si mi pls povedať, ktoré tie časti sú normalizované?
@11 však ja som také malé bábatko druháčikovské
zapichy na segerove kruzky...pre urcity priemer je urcita sirka
loziska su tiez normalizovane ale su aj atypicke (tie sa pouzivaju malo)
a aj ozubene kolesa by mali byt.... podla modulu a poctu zubov sa vypocitava priemer
fi=pocet zubov * modul + 2* modul