ja mám na last.fm najviac napočúvaných radiohead a nemám problém ani s rytmusom...ale keď si niekto honcuje svoje ego nad tým že počúva len "akožekvalitu" tak to je ťažko.
len aby pre polovicu z vás nebol rytmus guilty pleasure pri ktorom vypínate last.fm...muhaha
Ako vačšina čo tu píšete že sračka a podobné veci, tak sami by ste nič podobné nespravili a keby aj hej, možno by to bolo teplejšie než sám rytmus. Neodsudzujem ho, viem že je tu už dlho, poznam ich/ho od takmer začiatku, ale tak to dopada ked sa chcete vybrať na cestu komernečho speváka. Musite robiť veci ktoré budu hravať v radiach, ktoré budu vymývať hlavy a ktoré su lahko zapamatatelné a prave rytmus na slovensku skombinoval toto všetko dokopy a vidite ako to dopadlo. Vy ho riešite, on ma z toho len popularitu a teraz si vklude doma leži na posteli a hrá xbox napríklad a smeje sa na takýchto internetových strankach. Ja mu to prajem, predsalen, keď už tolko hejtujete, mohol to dokazať ktorýkolvek z vás no nie? To že je cigan, alebo polo, z neho nerobí nič viac, proste mal talent, využil to, spravil si meno a to teraz použil na komerčnu dráhu. Ale aby som nebol mimo, tak z albumu sa mi pači viac vecí, ale niektoré su až moc, hmm ako by som to povedal...moc citové
Môj názor celkovo je, že Rytmus ide dole vodou, je pravda, že sa vie predať ale veľmi sa mi ten album nepáči, dokonca ani Král sa mi moc nepozdáva. Hovorte si čo chcete ale neni nad starý dobrý KF
ja Rytmusa nepočúvam, a dokonca som ho nikdy extra nemusela... Nie len preto, že nemám v láske rap, ale proste celkovo on, no tento album sa mi páči... Nie všetky piesne, určite nie... Ale už som si obľúbila songy ako Sám alebo Noc patrí nám...
@vaper Ty geňo vyjebané čo ty sa do mňa navážaš ? Čo si ty myslíš že ty kto si ? Ak sa nudíš nájdi si iného koňomrda to ktorého môžeš jebať,jediný tu máš komplex len ty ja som sa vyjadril k tomu že sa mi napáči Riťhnus a jeho vyjebaná degešská hudba ! Ak sa popozeráš lepšie nie je tu len môj príspevok taký tak sa skoncoliduj a bež matke piču lízať ale pred tým jej povec aby ťa nevpúšťala za neta,že ti to veľmi škodí a skladáš sa na Riťhnusovú úroveň....ale asi ma to neprekvapuje keď že pravdepodobne budeš aj ty nejaký degeš s vyjebanéj osady !
@novyclovek jj bla bla....drz uz picu prosim ta...vyjadrenie by bolo, keby to napises slusne, ale ty potrebujes rovno nadavat, ze aky je to kokot a podobne veci, aj ked ho absolutne nepoznas..takze neviem kto tu ma komplexy, mozem ta jebat
@vaper Ach nemá to zmysel to čo tu píšeš,síce ty ani nevieš o čo píšeš ty panáčik ! Ako vieš či ja poznám alebo nepoznám Riťhnusa ? Počúval som ho keď robil undergrodovú hudbu debile.Láskavo nejeb sa do ľudí a nenávažaj sa do ich názorov zbytočne sa tu len pred ľudmi zhadzuješ !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Druhý krát ma už veru ale nikto nedonúti také niečo si pustiť.. Celé zle.
lebo niekto kto je nadseny z jeho pesnicky JEBE na urcite vacsie iq ako ja..
niektoré sa mi tam fakt páčia
Je to odpad...
@medicus nerád zábijam, nie som Dara
Preložila som vám slovo "sračka" do 36 jazykov, dúfam že to správne popíše moje pocity z nového Rytmusovho albumu...
(dnes som videla reklamu na billboarde a to mi asi aj stačí)
preferujem túto verziu
ja mám na last.fm najviac napočúvaných radiohead a nemám problém ani s rytmusom...ale keď si niekto honcuje svoje ego nad tým že počúva len "akožekvalitu" tak to je ťažko.
len aby pre polovicu z vás nebol rytmus guilty pleasure pri ktorom vypínate last.fm...muhaha
» www.dailymale.sk/entertainment/C...
-ULIČNÝ RAP VÍŤAZÍ-