@ladyofcarnage ale tak, to mám ja ako vedieť? Vidím tam japonské meno, viem, že keď je to u teba, tak to asi nebude japonský cisár alebo samuraj, tak mi napadne automaticky kreslená postavička
ale inak, to môžeš mať aj teraz! si vezmi prúžky žltého papiera a primontuj na hlavu a je
ale inak inšpirovaná tuná slečnou poopravujem svoje vyhlásenie, napísala by som fanfiction na Alexandra Krulla, bol by z neho lit. postava, ktorú by som stretla, ostrihala a narobila si príčesky
a keď spomínaš FF....ja chcem fanfictionovú verziu Katzeho! tam vie priasť! by som mala mačičkúúúú (mačičku, ktorú by mi nezožral pes a ktorá by mi nezožrala škrečkov)
Cítila by som sa tak nechápavo & nepochopene, ale zázračne, lebo len tak stáť povedľa blonďavého kresleného chlapčaťa so závažnými otázkami o ovečkách a ružiach, zvonoch a hadoch a planétkach, to.. sa, myslím, nepritrafí každý deň.
film - Lionel Sweeney = lebo proste lebo LEBO O____O
rozprávka - Aslaň
kniha - takých by bolo viac ale úplne veľmi by to mohol byť Múdry z Incarceronu lebo mal aj dlhé vlasy, bol to vešiak vysoký s hnedými očami s ním by som si..... rozumela
neviem, teraz som hladný, tak mi len napadlo, že by som chodil s Čičikovom alebo Chlestakovom po Rusku a jedol chlebíky s nakladanými rýdzikmi a jeseterov a plnené pirohy a zapíjal vodkou
s Aragornom, lebo je strašne sexi... a ešte s Caspianom, a Petrom Pevenseym a ešte s Henrichom VIII v podobe Erica Banu a ešte a ešte dobre, to by bolo straaaašne na dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
ja jednoznačne a jedine Dexter Morgan.
Lebo sa mi páči
Lebo je v niektorých aspoktoch fajn. lebo je proste ňaah.
Jess z Gilmore Girls. Lebo je to sexy rebel čítajúci knihy!
Barney Stinson. To proste musí byť...
Gerry z P.S.: I love you. Lebo vypadal aj bol super.
neviem ako sa volá ten koho Hral Timberlake v Friends with benefits. ale s nim. z takych istych dovodov.
No a tak, prosto samí jebači!
Pretože ho považujem za dokonalého. Či už z vonka alebo z vnútra. Ten chlap(upír, ale to je nepodstatné) je neskutočný in love
...samozrejme je ich viac ale s týmito najviac
Ak nie, tak s Protom a všetkými U2...
s Černokňažníkom z Vtáka ohniváka
oo a jasné s bratmi Winchestrovými
s Hookym z MASH
ale ono je toho moc... nejdem to všetko rozpisovať
pretože ju jednoducho milujem a chcela by som s ňou žiť na cestách celý život.
to by mohla byť sranda
a s knižnou postavou so Severusom Snapeom, Robertom Langdonom a Richardom Krauzom
a nakoľko som teraz posadnutá Dominikom Dánom, tak ti kradnem Richarda Krauza @craschhp ...alebo radšej Chosé?
Chcel by som sa stretnúť s Harrym Stamperom keby ešte žil a poďakoval by som mu za to, že nás zachránil a rozflákal sa aj s tým asteroidom.
Ďalej by som chcel stretnúť Jelenu z filmu xXx a zaspievať jej pesničku čo som o nej zložil.
A ako s tretím by som sa chcel stretnúť s Ralphom zo Simpsonovcov, lebo je proste super
...s týmito dvoma by som si rozumel
z filmu by som sa chcela.. mm nenapadne ma
:p
spider-man - pretoze je to moj oblubeny komixovy hrdina
.. je ich viac ale teraz si akosi neviem na dalsich spomenut:/
(ale tak, ono je to aj novela, takže to automaticky nemusí byť anime verzia)
ale inak, to môžeš mať aj teraz! si vezmi prúžky žltého papiera a primontuj na hlavu a je
aká žltá???kde bereš žltú???žltá nicht gut!!! by som vyzerala jak to kuriatko(vieš ktoré :o
ono stačí dvihnúť horné vlasy a mám
a kreslená bloňďavá je predsa taká divná žltá vždy
neni vždycky taká divná žltá......
a keď spomínaš FF....ja chcem fanfictionovú verziu Katzeho! tam vie priasť! by som mala mačičkúúúú (mačičku, ktorú by mi nezožral pes a ktorá by mi nezožrala škrečkov)
neviem, o kom kecáš, ale Katze je po nemecky mačka, takže to pradenie je viac než logické
"...po nemecky mačka" you don´t say???
no neni to logické, lebo Katze nie je mačka
Cítila by som sa tak nechápavo & nepochopene, ale zázračne, lebo len tak stáť povedľa blonďavého kresleného chlapčaťa so závažnými otázkami o ovečkách a ružiach, zvonoch a hadoch a planétkach, to.. sa, myslím, nepritrafí každý deň.
a ja viem? som si pod tým predstavila klasickú zženštilú postavičku so špicatým nosom, i keby sa volal Faultier
ale prečo to voláš žltá keď logicky by ti to mala hlava preložiť ako blond? :o
a inak asi hermiona grangerova, ci wolwerine z x-menov, alebo ironman ci wade kinsella z hart of dixie
no a preco ? najebali by sme sa spolu
a nie! lebo tam to je žltá a ako mám ja vedieť, že to nie je myslené ako žltá, keď kopa tých postavičiek má aj modré, ružové či zelené vlasy?
rozprávka - Aslaň
kniha - takých by bolo viac ale úplne veľmi by to mohol byť Múdry z Incarceronu lebo mal aj dlhé vlasy, bol to vešiak vysoký s hnedými očami s ním by som si..... rozumela
podebatoval by som si s Marigoldom - bard zo Zaklínača /ovskej série - v nejakej slušnej putike, a išiel niekam stopom s Fordom Perfectom
Bridget Jonesová by bola moja najlepšia kamarátka
@jemino určite áno sexsymbol to teda rozhodne nie je