Takže téma sa dotýka snáď každého... S akým partnerom/partnerkou by bola spokojná vaša matka? Do akej miery sa líši jej predstava od tej vašej? A ako by zareagovala pri prvom stretnutí s partnerom, keby jej evidentne nesadol?
pracovitá,zodpovedná,sebestačná,žiadna vypočítavosť a nech ma má rada...
lebo mamkám na nás záleží. a tieto veci by som rada aj ja,čiže naše predstavy sa čiastočne zhodujú,samozrejme ja tam mám pridané aj iné ..
Tak ešte keď to ma byt aj pekne výber sa zužuje a aj osobne sa mi nepaci vypočítavosť niektorých dievčat
Hovorí sa o emancipácii no ze chlapec ma mať hneď auto, platiť ucty v podnikoch atd. berú jak samozrejmost tam zrovnoprávnenie neplati
@4 nie ona sa fakt nestara o to s kym chodim, jedine o byvalom po jeho poslednom excese povedala ze ho tu uz nechce vidiet. Aj to sa stavim ze keby znova prisiel o polroka tak by sa mu pozdravila a spytala ci nechce jest
jej prvá reakcia bola niečo v štýle "jéj aký zlatý, keď sa snaží hovoriť po slovensky a vyslovovať písmeno ľ"
akurát že potom v rôznych situáciach mi o ňom hovorila rôzne veci a pochybujem že niečo z toho bolo úprimné, takže ťažko povedať. neviem.
ale povedala by som, že jej predstavy vo všeobecnosti sa hodne líšia od mojich.
tak keby som si domov doniesla nejakého feťáka, alkáča alebo takého, čo sa mu robiť nechce a nemá nijakú víziu do budúcna alebo o 30 rokov staršieho tak by určite rázne zakročila .... ale kedže takého jej domov nedonesiem, tak hádam ani nebude treba .....
inak mi do tohto nikdy nehovorila, myslím, že má dostatočnú dôveru v to, čo chcem a čo robím a aj keď občas ako každá matka povie svoj názor, aj iný od toho môjho a občas sa jej moje rozhodnutia nezdajú ako tie najlepšie v danej situácii, ale vždy to nechá na mňa a nikde ma nikam netlačí.
asi s nijakym. ale nie ved. tak logicky s nejakym rozumnym sikovnym chalanom, ktory sa vie o mna postarat.
ja cchcem podobne veic, od muza ocakamvam rozumnost, praktickost a zodpovednost... zatial to teda viac ci menej moji ex mali, len s jednym bola extra nespokojna, ale to bolo zrejme preto, ze bol o kus starsi a uz sa hodlal osamostatnit
Slusny, nefajciar, abstinent, co nestrieda frajerky, domased, najlepsie VS, veriaci....z toho s vierou suhlasim len ciastocne, domased a VS nemusí byť , ostatne je samozrejmost
celkovo našim sa ešte žiadny moj frajer asi nepozdával
ocovo základné kritérium je aby nemal dlhé vlasy a bradu, mamkine asi aby nechodil v čiernom
ale myslím si, že to nemajú djak špeciálne určené, asi by mal proste spĺňať ich predstavu slušného človeka, a zároveň dajako sa ku mne hodiť - čiže by mal byť jaktak vzdelaný, primeraného veku, s dajakými cieľami do života, kus športovo a prírodovo založený, nechľastať, nepapať drogy, a kus usporiadane žiť.
Moji su spokojní. Aj mama aj otec.
Mama je obcas taka mierne materialisticka, ale je spoko kedze priatel je z 'dobre rodiny', aj ked toto je prr mna osobne bezpredmetne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
alebo
fakt neviem...
lebo mamkám na nás záleží. a tieto veci by som rada aj ja,čiže naše predstavy sa čiastočne zhodujú,samozrejme ja tam mám pridané aj iné ..
Hovorí sa o emancipácii no ze chlapec ma mať hneď auto, platiť ucty v podnikoch atd. berú jak samozrejmost tam zrovnoprávnenie neplati
akurát že potom v rôznych situáciach mi o ňom hovorila rôzne veci a pochybujem že niečo z toho bolo úprimné, takže ťažko povedať. neviem.
ale povedala by som, že jej predstavy vo všeobecnosti sa hodne líšia od mojich.
inak mi do tohto nikdy nehovorila, myslím, že má dostatočnú dôveru v to, čo chcem a čo robím a aj keď občas ako každá matka povie svoj názor, aj iný od toho môjho a občas sa jej moje rozhodnutia nezdajú ako tie najlepšie v danej situácii, ale vždy to nechá na mňa a nikde ma nikam netlačí.
ale ona je dost mimo no
komunikatívneho, sebestačného, pracovitého...a ták..
jediné v čom sa s ňou nezhodnem je ten ´starší´
ja cchcem podobne veic, od muza ocakamvam rozumnost, praktickost a zodpovednost... zatial to teda viac ci menej moji ex mali, len s jednym bola extra nespokojna, ale to bolo zrejme preto, ze bol o kus starsi a uz sa hodlal osamostatnit
ocovo základné kritérium je aby nemal dlhé vlasy a bradu, mamkine asi aby nechodil v čiernom
ale myslím si, že to nemajú djak špeciálne určené, asi by mal proste spĺňať ich predstavu slušného človeka, a zároveň dajako sa ku mne hodiť - čiže by mal byť jaktak vzdelaný, primeraného veku, s dajakými cieľami do života, kus športovo a prírodovo založený, nechľastať, nepapať drogy, a kus usporiadane žiť.
Mama je obcas taka mierne materialisticka, ale je spoko kedze priatel je z 'dobre rodiny', aj ked toto je prr mna osobne bezpredmetne