Tieto špecialitky som našťastie zažila len dve jeden, čo si pár dní po mne našiel ďalšiu, ktorú opustil pre ďalšiu a tú zase pre ďalšiu v priebehu 1 roka
a potom človeka, čo mal ťažký život, žena mala všetky jeho problémy vyriešiť, všetko bolo čierne a keď som ho odmietla, začal mnou pohŕdať a správať sa akoby som bola handra ._.
@slackerbitch ak je muz patologicky klamar tak to moze znamenat ze je psychopat... (nemusi to tak byt, ale je to velmi pravdepodobne) inak povedane chyba mu v mozgu prepojenie medzi amygdalou a centrom uvedomovania si.
pisem zamerne muz lebo u zien je psychopatia omnoho zriedkavejsia ako u muzov (zena je empaticky tvor). muz psychopat empatiu nema alebo ju ma velmi oslabenu, ale kedze psychopati su dobri herci vedia empatiu perfektne zahrat.
najhorsie vlastnosti muzov velmi povrchne prehnane az do extremu. u drvivej vacsiny muzov su tieto zle vlastnosti len marginalne. ak je u nejakeho chlapa jedna z tych vlastnosti zakladnou povahovou crtou tak rozhodne neni normalny
Sukničkára som mala, ale nebolo to hentak, ako to opisujú tam..no i tak to bolo nepríjemné..ten istý človek bol (je) aj klamár...a ten istý človek je aj otcom mojej dcéry
No vlastne ani neviem ako to brať, lebo ona mi po tom krátkom romániku povedala, že som len kamarát, čo ma zradilo však keď aj toto povie, lebo ja som sa to pokúšal brať ako vzťah, ale ja si myslím, že ona asi "trepe" ...však tam to v tom najviac vychádza, že robí z komára somára a proste hašterivá mrcha ...čudujem sa jej ako mohla mať vzťahy, však tá keď sa nazlostila tak kua nechcel by som byť v jej blízkosti a myslím si, že mierumilovnejšieho chalana ako ja už len veľmi ťažko nájde ...ale kto chce kam, pomôžme mu tam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Pre chalanov: » emefka.sk/10-typov-frajer...
a potom človeka, čo mal ťažký život, žena mala všetky jeho problémy vyriešiť, všetko bolo čierne a keď som ho odmietla, začal mnou pohŕdať a správať sa akoby som bola handra ._.
...
Ale tak neviem čím to je že ja mám väčšinou šťastie na žiarlivcov
:S
pisem zamerne muz lebo u zien je psychopatia omnoho zriedkavejsia ako u muzov (zena je empaticky tvor). muz psychopat empatiu nema alebo ju ma velmi oslabenu, ale kedze psychopati su dobri herci vedia empatiu perfektne zahrat.
najhorsie vlastnosti muzov velmi povrchne prehnane az do extremu. u drvivej vacsiny muzov su tieto zle vlastnosti len marginalne. ak je u nejakeho chlapa jedna z tych vlastnosti zakladnou povahovou crtou tak rozhodne neni normalny