heh, ja si od kamoša vypýpam zo pár ciest na pizzu a tie mamina povyťahuje do veľkosti langoša a upečie na oleji..
potom na upečený dám cesnák rozotretý, na tenko nakrájané paradajky, uhorky papriku na vrch nastrúhany eidam a niekedy aj kyslú pochúťkovu smotanu...
hamky mňamky
a jem ho tak raz za dva roky ked nanho dostanem strasnu chut, inak nanho tu chut naopak vobec nemam, a vzdy so smotanou a syrom. teraz by som zjedla aj tri!
@luc.ka lebo syr si na to dáva skoro každý? mňa zaujímalo, či skôr kečup, smotanu, alebo tatársku, keďže veľa ľudí v mojom okolí ho je s tatárskou a mne to k sebe nepasuje
véééééľa cesnaku, smotanka, syr. Ale langoše jedine domáce. Tie olejové ,,langoše" čo kde-kade predávajú nemusím.... ale riadnu chuť som teraz na to dostala
cesnak, syr, kečup, smotana, kuracie mäso, paprika, paradajka a potom ešte jeden čistý cesnakový. Takto sa to opakuje skoro každý piatok už nejaký ten čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
potom na upečený dám cesnák rozotretý, na tenko nakrájané paradajky, uhorky papriku na vrch nastrúhany eidam a niekedy aj kyslú pochúťkovu smotanu...
hamky mňamky
a som hladná
a jem ho tak raz za dva roky ked nanho dostanem strasnu chut, inak nanho tu chut naopak vobec nemam, a vzdy so smotanou a syrom. teraz by som zjedla aj tri!
ako probuh moze niekto jest s tatarskou? divnejsie od toho su uz len parky s tatarskou
8)
@nicolletz teba si dam s tatarskou
To teda áno, keď si spomeniem že ich kedysi v Stupave pražili na Indulóne...
nepocula som este ze by to niekto jedol s tatarskou, a uz vobec nie so smotanou, wtf
ale aj cesnak + kecup + syr.