hawaii, quatro formaggi.. sunka, kukurica, ananas, syr, prosciuto, vela syra, najviac syra, ako sa len da... nic ine... a v Ziline orbia fakt slovensku pizzu, inak je to "cibuliak" - samy syr - super, original talianska v Taliansku je ina ako ta, co sa robi na SK... a chuti mi ako ktora
Niekedy uplne jednoduchu s jednou max dvomi surovinami, niekedy si tam zas nadrbem hriby, cuketu, olivy, cibulu, cesnak, zltu/cervenu papriku, male paradajky, kukuricu, ananas, sparglu a cesto urobim hrube jak poriadny kolac
@torpedo08 do tej slovenskej davaju do cesta aj zemiaky a to cesto je potom super... take nadychane, nemam rad tie vysusene placky... a davaju tam vacsinou len syry... napr. kombinacia ostiepok, syrove nite, niva a pod. velka mnamka
@salora fuha to mi nechutilo syr mam rad velmi aj nivu aj eidam si dam na pizzu nie som taky ze jedine parmezan a mozarelu alebo co ma byt na tej pravej talianskej a skusil by som aj ostiepok alebo nieco podobne slovenske na nu dat ale cesto mam rad klasicke tenke
Ktoru si urobim sam. Paradajkovy zaklad z lidlu (o nicom obchod ale tie paradajkove omacky maju paradne) sunka alebo salama, syr, slanina, olivy, feferony.
V dobrých pizzériách (v BB takú nemáme žiadnu, v RK mám obľúbenú U Taliana) skôr jednoduché typu Margherita, Marinara, Quattro formaggi, kľudne aj tie najzákladnejšie, lebo mne tam tie chute fakt vyniknú.
A aj v Taliansku sú aj dobré pizzerie, aj zlé v centre Ríma do predraženej pizzerie s anglickým jedálenským lístkom by som ani nepáchla, to je priam záruka nekvality
Mal som na Sardínii pizzu carni di cavallo s hranolkami a konským mäsom a bola zlá. Domáci si všetci dali iba margheritu a tá vyzerala dobrá.
A mám rád s rôznym vecami a dosť to aj obmieňam
S pršutom, rukolou a mozzarellou, tenkú, pečenú v kamennej peci.
Žiaľ poznala som jedinú pizzérku v BA, ktorá takú robila, no asi skrachovala Skoro nikto tam nechodil, čo nechápem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A teraz ma ukameňujte.
olivy a sampinony
tuniakova s cibulou
slovakia - slanina, niva, vajco a cibula je TOP
V dobrých pizzériách (v BB takú nemáme žiadnu, v RK mám obľúbenú U Taliana) skôr jednoduché typu Margherita, Marinara, Quattro formaggi, kľudne aj tie najzákladnejšie, lebo mne tam tie chute fakt vyniknú.
A aj v Taliansku sú aj dobré pizzerie, aj zlé v centre Ríma do predraženej pizzerie s anglickým jedálenským lístkom by som ani nepáchla, to je priam záruka nekvality
A mám rád s rôznym vecami a dosť to aj obmieňam
A nie na svk som este nejedla taku dobru pizzu ako v zahranici
Žiaľ poznala som jedinú pizzérku v BA, ktorá takú robila, no asi skrachovala Skoro nikto tam nechodil, čo nechápem.