žena tak žena, ktorá je rozvedená a má 50 rokov a žena, ktorá má 20 sa ani nedá porovnávať. A nevidím dôvod prečo by som mala niekoho odsudzovať na základe počtu sexuálnych partnerov, však to je smiešne.
1: ak ide za peniaze
2. ak popri frajerovy sustavne ťahá s inými chlapmi
3: ak ju na diskoteke vymrdaju lebo bola opitá ako činka
4. ak sa chová ako lacná kurva výzor + názory + prejav
5: ak ju vidíš že vkuse rieši s nejakým iným, myslím tak že včera si ju videl bozkávať sa s jedným, dneska sa tuli k druhému, zajtra ide "ku kamošovy"
6. tieto male pichurky16r. co vkuse sa oháňaju FWB, no bitch you are whore.
7. potom su tu ešte take FB kurfičky
8. a potom tá klasika že ich daju dole kvantá chlapov
ja ich nesudíim, ked ich vagina je nonstopka mne to je jedno.. len tieto podla mna su také.
Napr. ked mala nejaká 30 ročná baba 6 sexuálnych partnerov, tak je kurva? Myslím, že toto sa nemeria počtom sexuálnych partnerov, ale možno tým, v akom časovom intervale ich vystriedala. Alebo či si za to necháva platiť...
No v dnešnej dobe je takych žien veľa, nevravim že všetky, ale podvadzanie už davno nie je skôr mužska zaležitosť, ale obratilo sa to...na každom kroku veľa žien vlezie do postele už hocikedy s hocikym(nevravim, že všetky su take, hoci vačšina je taka), asi pomaly sa vytraca zmysel lasky no... ano, aj muži to robia, ale už vo vačšom aj ženy, čo niekedy to nerobili ale či suhlasite alebo nie, budete sa hadať, dnes veľa vzťahov konči preto, že podvedie žena a nie chlap...
navyše myslím si že niektoré ženy vystriedaju viacero partnerov preto že nenatrafili na toho spravneho. a ani s nimi nemuseli spať hned na prvom rande. a napriek tomu ich mohli nazbierať za pár rokov aj 10. a zato ešte nie sú kurvy. nie každému sa podarí najsť životného partnera na prvý či druhý krát.
ja za kurvu nepovažujem len osobu, ktorá mala v posteli množstvo chlapov, ale všeobecne ženu, ktorá sa rozdáva, čiže sa fotí s výstrihmi po pupok aby zaujala mužskú pozornosť, nosí minisukničky také, že jej skoro vidím riť a podobne a v ďalších bodoch ako píše @8
Uznavam nanajvys tak vyznam kurva-prostitutka. To je celkom jasne, musela by opakovane poskytovat sex za peniaze. A vobec by som to nepovazovala za nieco, na zaklade coho ju mam hanlivo oznacovat, idgaf.
pocet muzov/zien s ktorymi niekto spal absolutne nepovazuje za informaciu, podla ktorej by som sudila cloveka. ludia co tu pisu svoje kriteria od kedy je niekto kurva, su pre mna maximalne zabedneni.
zavisi to od veku...ak 35 rocna spala dajme tomu s piatimi chlapmi, je to ok, aj s takymi spala 20 rocna a menej, za kurvu by som ju oznacila ale vseobecne davam teda viac ako 6 co sa tyka aj zrelych zien
je to závislé na vela veciach ... práve preto osm zvolil taký ten priemer ... potom sa to delí ešte na hlupe kurvy, ,,múdre,, ... aj keď už 4 je dosť ...a hlavne je doležite v akom čase
@26 presne tak,zalezi od veku.ale ak ich mala 20 rocna tolko vela za tak kratky cas kurva je a hotovo.+aj ked bere love/darceky
Ale neni to len o penazoch!
@1 suhlasim. podla mna to zavisi hlavne od okolnosti. kurvu zo zeny nerobi len pocet jej sexualnych partnerov, ale aj jej postoj k sexu. ja povazujem za kurvy hlavne zeny, ktore sa opite riesia s kazdym (a nemusi ani dojst k sexu), vedome sa riesia so zadanymi, nepamataju si presny pocet svojich milencov, beru za to peniaze, podvadzaju svojich milujucich partnerov...
je mi to uplne u zadku, nech spala aj s 435 muzmi predo mnou naraz, aspon bude skusenejsia. hlavne, aby mna nepodviedla:?:
kurvy za to beru prachy a ine kriteria ja nemam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
2. ak popri frajerovy sustavne ťahá s inými chlapmi
3: ak ju na diskoteke vymrdaju lebo bola opitá ako činka
4. ak sa chová ako lacná kurva výzor + názory + prejav
5: ak ju vidíš že vkuse rieši s nejakým iným, myslím tak že včera si ju videl bozkávať sa s jedným, dneska sa tuli k druhému, zajtra ide "ku kamošovy"
6. tieto male pichurky16r. co vkuse sa oháňaju FWB, no bitch you are whore.
7. potom su tu ešte take FB kurfičky
8. a potom tá klasika že ich daju dole kvantá chlapov
ja ich nesudíim, ked ich vagina je nonstopka mne to je jedno.. len tieto podla mna su také.
navyše myslím si že niektoré ženy vystriedaju viacero partnerov preto že nenatrafili na toho spravneho. a ani s nimi nemuseli spať hned na prvom rande. a napriek tomu ich mohli nazbierať za pár rokov aj 10. a zato ešte nie sú kurvy. nie každému sa podarí najsť životného partnera na prvý či druhý krát.
Ak si žena za sex pýta peniaze, je to samo zárobková kurva.
Ak si žena za sex peniaze nepýta, a jebe vedome a pravidelne s kým len chce, je to oficiálna kurva, už aj s certifikátom. ...
"What do you call a woman that has a lot of sex? Her name."
Ale neni to len o penazoch!
kurvy za to beru prachy a ine kriteria ja nemam