@alex458 Aka je pointa tej hry?
Postavis si domcek a staras sa o rodinku? Alebo to ma aj nejaky pribeh? Nemam totiz co hrat, cestina na DA3 vyjde az Boh vie kedy o rok.
@gnomeslayer nemá príbeh, pointa je že celá hra a udalosti v nej sú framework na to aby si si okolo svojho sima vytvoril (viacmenej v hlave) vlastný príbeh
@gnomeslayer Príbeh to má taký, aký zrobíš Ja si tam postavím dom v jeden deň, zasnúbim sa s mužom v druhý deň, potom dom zbúram a postavím nový. Možno aj muža nájdem nového. Potom môžeš ísť do roboty. môžeš ísť na cintoríť baviť sa s duchmi atd.
Podla mna je to super hra vyskúšaj a uvidíš
ked som bol nezadaný , tak za rande som bral všetky stretka kde prišla baba šak človek nikdy nevie z čoho sa čo vykľuje takže kľudne to mohlo byť aj 5 ked od rana som bol von
@Sinagirl245 jaj taak si to myslelaa.... chapem. Ja len ze rande-vu je po francuzky stretnutie. Takze ked sa dvaja ludia stretnu (je jedno za akym ucelom) su na rande ...no nic idem si dat rande s mojim psom cely den je zavrety v obyvacke. musi sa trochu vyvetrat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@Alex458 mne všetci umreli v SIMSe bez cheatov
Postavis si domcek a staras sa o rodinku? Alebo to ma aj nejaky pribeh? Nemam totiz co hrat, cestina na DA3 vyjde az Boh vie kedy o rok.
Podla mna je to super hra vyskúšaj a uvidíš
no a ne? vlastne aj 10 žien možeš mať, len zasnubiť sa a zobrať si môžeš len jednu
S jedným.
1