Na svete neexistujú len 4 typy ľudí a nikto nie je presne len jeden z vyššie menovaných ale ak by u niekoho prevažoval ten typ flegmatika , nevedeli by sme sa pravdepodobne zniesť.
@2 má pravdu, pokiaľ to vytvára extrém, tak to nie je dobre ani v jednom prípade si myslím. a taktiež neviem takto z hlavy povedať, s kým si viem/neviem predstaviť vzťah. temperament je síce dôležité, ale zďaleka nie jediné kritérium, ktoré by som pri tomto zvažovala ..
@matus123 omfg. veď použi google....určite melancholik- neznášam depresiu, prílišný smútok, oplakávanie a takýto typ človeka sa môže po čase oddať samovražde.
@sarita621 neni pravda to co pises o povahach hlavne ten flegmatik flegmatik - tomu je prevazne vsetko jedno takym stylom ze svet sa nezruti ked sa to stane...
žiadny človek nemá len jednu z týchto charakteristýk... jedna vždy viac dominuje ale v podstate má skoro z každej niečo.... no len na základe tohto sa nedá určiť s kým by som nedokázala byť...tam hrá ulohu viac faktorov
Som melancholický flegmatik a chcel by som melancholickú flegmatičku. Určite by som sa dlho neohrial pri choleričke, na mňa môže kričať aj prezident, mne je všetko jedno
@matus123@1 mal by si, zaprvé je to jednoduché, zadruhé bežne používané, zatretie sú to len názvy pre archetypy ktoré ľudia intuitívne vnímajú/rozoznávajú.
@midnight Nepotrebujem ľudí škatuľkovať do týchto 4 druhov , pretože to ani nieje možné , každý človek má svoje 2 stránky a aj energický človek môže byť lenivý , veselý môže mať aj depresie atd . Celé toto rozdelenie je zlé .
@34 + nebudem si vyberať partnerku podľa toho či je melancholik / flegmatik alebo čo , to ma v živote ani nenapadlo . Vyberá sa podľa toho koho máš rád a ako sa s kým cítiš a čo k nemu cítiš .
@matus123 ty kkt ale ked si ju bude vyberat podla povahy/spravania/whatever tak si ju svojim sposobom budes vyberat podla hentoho o____O hentam ti to ved midnight pise ze je to rozoznavane intuitivne, nevravime ze sa jej na to budes vypytovat ci neni nahodou flegmaticka
@etelnair Jáj , "ty kkt" , ale každý človek sa nutne nedá zaradiť do jednej škatuľe . Ja keď som si to teraz googlil nedokázal som sa do jednej kategórie zaradiť . Tak za čo sa mám považovať ?
Kedysi by som zfleku povedala ze s flegmatikom, ale vo vztahu s takou osobou som zistila ze mi ista miera flegmatizmu nadmieru vyhovuje- sama sa potrebujem naucit brat iste veci s nadhladom
S cholerikom hmm...ja sama som vcelku cholerik, tiez som si tym uz presla a nic moc...vytacali sme sa navzajom.
Sangvinik si myslim ze v pohode, i ked zas nie uplny extrem...
Cize asi mi ostava melancholik...ano, melancholik...lebo ja potrebujem niekoho kto ma bude pomalicky ucit tesit sa zo zivota a prekonavat moj pesimizmus, melancholik by ma len zahrabaval hlbsie a hlbsie do depiek...
potrebujem sa tesit vyrazne menej ako sangvinik. nedokazem vsetko brat s nadsenim a ist do vsetkeho s takou lahkostou, preto sangvinikom leziem na nervy...po polke dna straveneho s nim by som bola uplne vycucana zo zivotnej energie. ja potrebujem niekoho, kto ma nauci stabilite, lebo zijem stylom, ked sa v jednom obdobi dokazem prisposobit vsetkemu, co na mna kto nalozi a potom zase neviem, kde sa podeli nejake zotrvacniky a vo vsetkom bezim na pomalsie obratky. cize flegmu prosim ale to len tak dlhodobejsie. v podstate urcity cas by som vedela stravit s hocikym, zavisi od zivotneho obdobia.
Sama som výrazne cholericko-sangvinistická osoba, výbušná, uštipačná, prehnane energická v nesprávnu dobu, nedokážem nič dotiahnuť do konca, a keby som mala stráviť dlhší čas (dlhší než 24 hodín) s melancholikom tak by som ho zabila.
Najviac mi vyhovuje taká osoba ako som ja sama lebo sa dokážeme najlepšie pochopiť, zniesť, a väčšinou aj odbúravať vzájomne všetky hysterické záchvaty, hádky, a podobné zbytočnosti
@candy36 Prečo by som mal byť mimo ? Nepoznám ani jedného človeka čo je vyslovene jeden typ z týchto ketegórií a tak mi ani nepríde vhodné povedať s kým by som si nevedel predstaviť vzťah kedže to nieje realistické . každý človek je nejaká zmeska .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
keď je to v extréme tak proste by som nič z toho nevydržala.
@sarita621
dalej flegmatikov tiez nejako nemusim, paradox je, ze akurat mam vztah s takou osobou, ale zistila som, ze sa to zvladnut da dost dobre
so sangvinikmi si rozumiem najlepsie a s melancholikmi celkom tiez
ale asi cholerik
@marleymt Výraznejším flegmatikom je všetko ukradnuté, a neprejavujú nadšenie snáď nad ničím, poznám takú osobu, a je to s ňou fakt ťažké
------------
(Zniem ako moje pätnásťročné ja -,- Tým nechcem povedať, že som neskutočne skleslá, len, že nemám rada vystrelené energické typy ľudí.)
mne je to viacmenej jedno.
S cholerikom hmm...ja sama som vcelku cholerik, tiez som si tym uz presla a nic moc...vytacali sme sa navzajom.
Sangvinik si myslim ze v pohode, i ked zas nie uplny extrem...
Cize asi mi ostava melancholik...ano, melancholik...lebo ja potrebujem niekoho kto ma bude pomalicky ucit tesit sa zo zivota a prekonavat moj pesimizmus, melancholik by ma len zahrabaval hlbsie a hlbsie do depiek...
a na päty mu stúpa silný cholerik
O_o ?
Najviac mi vyhovuje taká osoba ako som ja sama lebo sa dokážeme najlepšie pochopiť, zniesť, a väčšinou aj odbúravať vzájomne všetky hysterické záchvaty, hádky, a podobné zbytočnosti