Tým myslím s kým ste pohadani alebo do seba rypete alebo si robíte naschvál vedome zle.. A ci to chcete zmeniť.. Alebo ste s niekym v nehode...a chcete sa znovu rozprávať.. A chcete byť už za dobre.. Inšpirované fórom pod týmto
s nikým nemám zlý vztah ale ked čítam výplody nemenovaných užívatelov tak lutujem že tu nie je možnosť vypnuť si ich príspevky aby som bol ušetrený tých sračiek
No moc dlho ta pozitivita nevydržala ehm...
Čojaviem, napadá mi trebars mečiar, králik, karlotiskot alias dildo a tealo takto v rychlosti. Ale nemam záujem to meniť ...inak fakt uz asi nikto, koho by som tu nejak vyraznejsie vnímala.
jediní, ktorých naozaj nemám rada a nechcem sa s nimi nijako tu kontaktovať, sú tí, ktorých som si blokla ostatných, s ktorými som sa tu kedy hádala, a nemám ich bloknutých, neberiem ako nejakých "nepriateľov", proste máme len rozdielne názory na niektoré veci, ale to je úplne v pohode aspoň z mojej strany teda
@h8u@thunderstorm@teal@forte@screamose ... a všetkých tých mantákov čo tu druhým ubližujú a zabávajú sa na svojej debilite.
Veľká časť z tých užívateľov momentálne alebo skôr už nie je aktívna a nechala sa zabanovať.
Prepnutý Zajac, Darksajdy, Plantážnik, Pištinger, Klarisa, Močiar/Vajco, Aziza, a zopár ďalších menejvýznamných rakeťáckych nedorobencov, ktorých tu musím tolerovať na mojej ceste k diktátorstvu.
@torpedo08@19 ale teda zrovna plantážnik, že ti vymyslel, však za domom nemáš plantáž cukrovej trstiny, banánov alebo konope.
Potom ušúľaj také Marlborky z toho tabaku.
som nekonfliktny typ a pride mi celkom odveci mat s niekym negativny vztah cez net, koho vlastne ani nepoznám... vedome nikoho nevytáčam ani neprovokujem (ani tu na Birdzi)... jediny, kto mi tu fakt lezie na nervy, je ten fundamentalistický "vyliečený" homosexuál zajko... na druhej strane, ale toho poznam osobne, ani o tom nevie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Čojaviem, napadá mi trebars mečiar, králik, karlotiskot alias dildo a tealo takto v rychlosti. Ale nemam záujem to meniť ...inak fakt uz asi nikto, koho by som tu nejak vyraznejsie vnímala.
Veľká časť z tých užívateľov momentálne alebo skôr už nie je aktívna a nechala sa zabanovať.
No a hlavne diktatora nemusim alebo ten exoticky plod a tak
@Hetfield heheej za vedro tabaku si dopestujem!
Potom ušúľaj také Marlborky z toho tabaku.