s vŕbou..no teda..tá mi odkvitla takže si oknom, ale to so mnou nechce často debatovať, pretože sa dožaduje umytia čomu nechcem podľahnúť kým takto prší. ach jó, tie okná
mojmu priatelovi a mamke.. a ked je toho na mna moc tak este par dobrym kamaratom a potom vsetkym ludom ktori su mi sympaticki a viem ze je to na mieste... a este psychologicke...
tie povrchné vykecám každému, tie ,,srsly srs" si nechávam pre seba a nezaťažujem nimi iných...to viete, keď je niekto zaťažený tými povrchnými, je ich tak veľa, že by mu potom proste praskla hlava
Podľa toho o čo ide ... Ale tak tie, ktoré môžem niekomu povedať, tak poviem. Je mi potom lepšie A som rada, že mám takých ľudí, na ktorých sa môžem obrátiť keď mám dáky problém
Niekedy nemám vôbec chuť sa so svojimi problémami niekomu zdôverovať no niekedy proste to nejde, musím to zo seba dostať von a povedať to niekomu a vtedy mi odľahne
tá prvá možnosť je zvláštne naformulovaná........ lebo ...buď si všetko nechávam pre seba......alebo si väčšinu vecí nechávam pre seba..... alebo si zvyčajne nikomu nesťažujem.......
po druhé........skúsenosť ma naučila, že sa nemôžem zdôverovať, lebo dotyčný to buď vyklábosí a nastane megaprúser, alebo môj problém nepochopí, ergo, nepomôže mi..........
ale dala by som veľa, za niekoho, kto by ma pochopil...........
lenže to by bolo len v prípade, že by prežil to isté a to by som zasa druhému neželala.........
No najprv som to v sebe dusil ale teraz už mám sa s kým podeliť o svojom trápení a smútku. Keď ma niečo trápi tak sa vyrozprávam svojej priateľke. Ona ma vždy vypočuje a pochopí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
no väčšinou sa trápim sama, ale keď už si neviem rady tak sa poradím s blízkymi ľuďmi
Niekedy nemám vôbec chuť sa so svojimi problémami niekomu zdôverovať no niekedy proste to nejde, musím to zo seba dostať von a povedať to niekomu a vtedy mi odľahne
tá prvá možnosť je zvláštne naformulovaná........ lebo ...buď si všetko nechávam pre seba......alebo si väčšinu vecí nechávam pre seba..... alebo si zvyčajne nikomu nesťažujem.......
po druhé........skúsenosť ma naučila, že sa nemôžem zdôverovať, lebo dotyčný to buď vyklábosí a nastane megaprúser, alebo môj problém nepochopí, ergo, nepomôže mi..........
ale dala by som veľa, za niekoho, kto by ma pochopil...........
lenže to by bolo len v prípade, že by prežil to isté a to by som zasa druhému neželala.........
........................................
toľko moja filozofická úvaha na túto tému
Ja ale už nikomu nedôverujem. Nikomu. Preto si radšej veci nechávam pre seba, alebo nimi zaťažujem svojho psa..